son haberler

Valiyi Doğa Yürüyüşüne Davet Ettiler

Yayınlanma Tarihi: 24 Mart 2017 okunma

Valiyi Doğa Yürüyüşüne Davet Ettiler
Gündem
0

Vali İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Doğa Sporları Derneği Başkanı  İbrahim Kantekin ve yönetim kurulu üyelerini  makamında kabul etti.

Kabulünden dolayı Vali Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sunan Ordu Doğa Sporları Derneği Başkanı  İbrahim Kantekin, “Dernek olarak, her türlü doğa sporları kapsamında ülkemizin doğa güzelliklerini gezip görerek ve araştırarak korumak ve yaygınlaştırmak için çalışmalar yapmak ve bu amaçla faaliyetler ve eğitimler düzenlemek. İnsanları yaşadıkları çevreyle tanıştırıp doğaya karşı duyarlı kılmak, bütünleştirmek ve Ordu ve çevresinin tanıtımına, bölge turizminin gelişmesine katkıda bulunmak amacımız. Sayın Valimizin yakın ilgisi bizleri daha da cesaretlendirdi” diye konuştu.

Ordu Doğa Sporları Derneği Başkanı  İbrahim Kantekin ve yönetim kurulu üyeleri ziyaretin sonunda Vali Balkanlıoğlu’nu gerçekleştirecekleri bir doğa yürüyüşünde görmek istediklerini belirttiler.

Ordulu doğaseverler tarafından kurulan Ordu Doğa Sporları Derneğinin faaliyetleri ile ilgili bilgiler  alan Vali Balkanlıoğlu, doğa sporlarına büyük bir ilgi duyulduğunu, spor yapmanın özellikle sağlık açısından da önemli olduğunu  vurguladı. Vali Balkanlıoğlu, “Derneğinizin 4 yıldır faaliyette olduğunu ve ilginin de oldukça yüksek olduğunu  öğrendim. Faaliyetlerinizi  bende takip ediyorum. Yapılacak etkinliklerde uygun olduğum zaman bende katılmak isterim” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.