son haberler

Vatandaşın Engeli Sürücüleri Bezdirdi

Yayınlanma Tarihi: 21 Kasım 2017 okunma

Vatandaşın Engeli Sürücüleri Bezdirdi
Asayiş
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Ünye’nin Hamidiye Mahallesi Çakmakçı Sokağı girişine bir vatandaş tarafından konulduğu iddia edilen ve araçların geçmesini engelleyen demir çubuklara bağlı zincir, araç sürücülerini ve sokak sakinlerini canından bezdirdi.

İki gün önce Hamidiye Mahallesi Çakmakçı Sokağına konulduğu iddia edilen demir çubuklara bağlı zincir, mahalle sakinlerinin sokağa girmesini engellerken zinciri görmeyen sürücülerin ise araçlarında maddi hasar meydana geliyor. Bu talihsiz kazayı yaşayanlardan biri de Selami Çelik.

Aracıyla Saray Caddesi üzerinde bulunan Tarihi Saray Hamamı’nın karşısındaki ara sokağa girmek isteyen Selami Çelik, zincir engeli görmeyerek üzerinden geçti. Aracın alt kısmına zarar veren zincir egzoz takımını kopardı. Aracı durduran ve ne olduğunu anlamaya çalışan Selami Çelik, gördüğü manzara karşısında şaşkına döndü. Aracını sanayiden çağırdığı usta yardımıyla kaldırmak için bekleyen Çelik yaşananları şöyle anlattı; “benim de evimin bulunduğu sokağa dönüş yaptığım sırada gelen ses ile birlikte aracım stop etti. Ne olduğunu ilk başta anlamadım. Daha sonra demir çubuklara bağlı olan zincir nedeniyle aracımın egzozunun düştüğünü gördüm. Kimin hangi mantıkla bu engeli yaptığını bilmiyorum. Önce aracımı tamir ettirip sonrada bunu koyanları araştıracağım. Kendisinden şikayetçi olacağım.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.