son haberler

Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutuldular

Yayınlanma Tarihi: 20 Haziran 2017 okunma

Yağmurdan Kaçarken Doluya Tutuldular
Gündem
0

www.unyetv.net / ÖZEL HABER

Ünye’de öğleden sonra etkili olan yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Hava sıcaklığının mevsim normallerinin altında yaşandığı Ünye’de meteoroloji Perşembe gününe kadar yağmur uyarısı yapmıştı. Zaman zaman hafif şiddette yağan yağmur kısa süreli şiddetini arttırırken sabah evden hazırlıksız çıkan vatandaşlar ise yağmura yakalandı.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’ndan geçen vatandaşlar yağmurun şiddetini artırmasıyla koşuşmaya başlarken bazı vatandaşlar ise banklara çıkarak kendini korudu.

Vatandaşlar yağmurdan korunmaya çalışırken yağmurun keyfini çıkaranlar da vardı. Meydanda ailesiyle gezmeye gelen iki çocuk yağan yağmuru görünce gönlünce eğlendi. Çocukların bu eğlencesini yağmurdan korunan vatandaşlar meraklı gözlerle izledi.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülke genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Karadeniz, Doğu Anadolu’nun batısı ile İstanbul, Aksaray, Adana, Osmaniye, Kahramanmaraş, Ardahan ve Erzurum çevrelerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları ile Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

 HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli yönlerden, güneydoğu kesimlerde güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

 ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ilk saatlerden itibaren bölge geneli ile akşam saatlerinden itibaren kıyı kesimlerinin aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; ilk saatlerde Sinop çevreleri ile öğle saatlerinde Doğu Karadeniz kıyıları ve Ordu çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.