son haberler

Yapılmayanı Yaptı

Yayınlanma Tarihi: 23 Mayıs 2016 okunma

Yapılmayanı Yaptı
Gündem
2

Ünye’de yaklaşık 8 yıldır büyüyerek hizmet veren Kale Market, bir yandan verdiği hizmet kalitesini yükseltirken bir yandan da ulusal marketler ile mücadele ediyor. Mücadele öylesine büyük ki, Kale Market 8 Yılda 6. şubeye ulaşarak Ünye’nin yerel marketi olmuş durumda.

Yapılmayanı Yaptı 2Ulusal marketler zinciriyle mücadelenin yanı sıra yaptığı kampanyalarla da dikkat çeken Kale Market, her 50 TL’lik market alışverişine 5 TL manav ürünlerinde kullanmak üzere hediye çeki veriyor. Örneğin 150 TL’lik alışveriş yapıldıysa hediye çeki 15 TL oluyor. Ünye’de daha önce hiç yapılmayan bu kampanya kısa sürede yoğun ilgi görürken, kampanyadan yaklaşık bin 500 kişi faydalanmış durumda.

Yaptıkları kampanyalar ve ulusal marketlerle yürütülen mücadeleyi anlatan Kale Marketler İşletmecisi Ufuk Balcı, Ünye’de alışverişi yerel markete döndürecek kampanyalar yaptıklarını ifade ederek; “Ulusal marketler Ünye’de yanımıza gelmesin, bedeli ağır olur” dedi.

Kampanyanın Süresi Uzatıldı

Ufuk Balcı yaptığı açıklamada; “Yapılan bu kampanya, Ünye’de ve Karadeniz de daha önce yapılmış bir uygulama değil. Mayıs 1 itibariyle başlayan kampanyamızda, 50 TL ve üzeri alışveriş yapan müşterilerimize manav ürünlerinde kullanmak üzere 5 TL hediye çeki veriyoruz. 50 TL ve katlarında da 100 lira yaptı 10 lira veriyor. 200 lira yaptı 20 liralık hediye çeki veriyoruz. Kampanyaya şu ana kadar yoğun bir ilgi ve alaka var. İnsanların hoşuna gidiyor. Yaklaşık bin 500 kişi ayın 1’inden itibaren kampanyadan faydalandı. Cirolarımızda beklediğimizin üstünde bir artış sergilendi. Halkımıza gösterdiği yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Aslında bizim kampanyamız mayısın sonu itibariyle bitecekti, bu yoğun ilgiden dolayı Haziran ayında da kampanyayı deva ettirme kararı aldık. Genel itibariyle kampanyanın, alışverişi insanların ulusal marketlerden yerel marketlere döndürecek bir kampanya olduğunu düşünüyorum. Kısacası alışveriş sizden, hediye çeki bizden diyoruz.”

Yapılmayanı Yaptı 3“Bir Kampanya Başlıyorsa, Diğer Kampanya Bitmez”

“Bu kampanyayı yapma amacımız, manav ürünlerimize güveniyor olmamızdan kaynaklanıyor. Adana’dan karpuz, Antalya’dan domates biber patlıcan, Mersin’den limon portakal mandalina, Amasya’dan kiraz. Yani manav ürünlerimizi bu bölgelerden kendimiz tedarik ediyoruz. Bu kaliteyi müşterilerimizle buluşturmak için böyle bir kampanyayı uygun gördük. Şunu samimiyetle söylemek gerekirse, bizde kampanya bitmez. Bakın bahsettiğimiz hediye çeki kampanyamızın yanında indirimle ürün uygulaması da sürüyor. Yani markete geldiniz indirimli ürün aldınız ve 50 TL’lik hakkınızı doldurdunuz, size aynen 5 TL hediye çeki takdim edilir. Bu gerçekten müthiş bir kampanya. Bir kampanya başlatıyorsak diğer kampanyayı sonlandırmıyoruz.”

“Ulusal Marketlerin Ünye’ye Gelmemesi İçin Çalışıyoruz”

“Bu kadar gayret ve kampanyaların altında yatan asıl gerçek, ulusal market zincirleriyle mücadeledir. Amacımız onları memleketten uzaklaştırmak, Ünye’mize dışardan market gelmesini engellemek. Ulusal Marketlerin Ünye’ye gelmemesi için çalışıyoruz. Ünyeli vatandaşlarımız yerel marketleri tercih etsin istiyoruz ve biz üzerimize düşeni yapıyoruz” dedi.

2 Yorum

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.