son haberler

Yerel Medya’nın Sorunları Cumhurbaşkanı’na İletildi

Yayınlanma Tarihi: 20 Kasım 2017 okunma

Yerel Medya’nın Sorunları Cumhurbaşkanı’na İletildi
Gündem
0

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize Valiliği ziyareti sırasında yerel radyo ve televizyonların sorunları dinledi. Erdoğan AK Parti Genel Başkan yardımcılarına yerel radyo ve televizyonların sorunlarını çözün dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize Valiliğine gerçekleştirdiği ziyaret sırasında AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mahir Ünal ve Hayati Yazıcı’ya yerel radyo ve Televizyonların sorunlarının çözülmesi için talimat verdi…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rize Valiliği ziyareti sırasında yerel ve bölgesel radyo ve televizyonların sorunları konusunda brifing aldı.

Yerel ve Bölgesel Radyo-Televizyon Sahipleri Derneği (RATSA)’nın kurucularından Kaçkar TV Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Onay brifing de Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yaşadıkları sorunları anlattı.

Yerel radyo ve televizyonların kapanmakla karşı karşıya kaldığını belirten Onay, yerel ve bölgesel radyolarla televizyonların yaşayabilmesi ve aktif hale gelebilmesi için bir komisyon kurulmasını istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bu talep üzerine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve parti sözcüsü Mahir Ünal’a neler yapılması gerektiğini sordu.

Mahir Ünal’ın sorun ve talepleri özetlemesinin ardından Cumhurbaşkanı AK Parti Sözcüsü’ne ‘bir komisyon kurulmasını ve bu komisyonda Adnan Onay’ın da yer almasını istedi. Cumhurbaşkanı ayrıca Hayati Yazıcıya da konuyu takip etmesi için talimatı verdi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.