son haberler

Yıldızı Parladı, Klibi İzlenme Rekorları Kırıyor

Yayınlanma Tarihi: 1 Ağustos 2017 okunma

Yıldızı Parladı, Klibi İzlenme Rekorları Kırıyor
Gündem
0

Ünye’nin sanatçı listesine bir kişi daha eklendi. Türkiye’nin Youtube’de en çok takipçisi olan NetD kanalında videosu olan Olcay Öztürk’e ait “Dön Gel” adlı parça izlenme rekorları kırıyor.

Küçüklüğünde sesinin güzel olması nedeniyle ezan okuyan Ünyeli sanatçı Olcay Öztürk, şimdilerde ünlü sanatçı olma yolunda hızla ilerliyor. 2012 yılında ilk parçası olan “Dön Gel” adlı müziği ilgi görürken, 2017 yılında klip çekerek müzik piyasasına giriş yaptı.

Müzik hayatına nasıl başladığını Ünye TV’ye anlatan Olcay Öztürk, “Benim dedem Ünye’nin Yeşilkent mahallesinde imamdı ve sesimin güzel olmasından dolayı küçüklüğümde bana hep ezan okuttururdu. Sonra 12-13 yaşlarına geldiğimde düğünlere sahne almaya başladım. Sesim beğenildikçe Ünye ve çevresinde daha önemli ve özel günlerde sahneler almaya başladım. 2008-2009 yıllarında Trakya bölgesinde konserlere gittim. 2010 yılı sonlarında askere gittim. Askerde ” Dön Gel” adlı parçamın sözlerini yazdım ve asker dönüşü 2012 yılında “Dön Gel” Singlesi için stüdyo çalışması yapıldı. Şarkı 2017 yılında yapılan klip çalışmasının ardından Youtube’de NetD etiketiyle yayınlandığında ilgi çekti ve tekrar konser çalışmaları oldu” dedi.

Yeni Parça Ekim’de

Yeni parça çalışmalarına başladığını ve Ekim ayı sonlarında tamamlamayı hedeflediğini ifade eden Sanatçı Öztürk, “Dön Gel” adlı parça benim ilk çalışmam ve çok ilgi gördü. Şimdi ise ikinci parça ile ilgili çalışmalara başladım. Bu sefer çalışma içerisine son dönemde çok popüler olan “Dj” dahil olacak. Buda şarkı popülaritesine yüksek oranda etki edecek. Çünkü şu anda halk arasında özelliklede gençler arasında en çok dikkat çeken müzik türleri “Dj” eşliğinde yapılan çalışmalar. Bizde bunu bildiğimiz için bu yönde çalışmayı uygun bulduk. İkinci parça çalışmamızı bu yılın Ekim ayı sonlarında bitirmeyi planlıyoruz” dedi.

Destek Bekliyor

Ünye halkından destek beklediğini de ifade eden Olcay Öztürk, “Benim Ünye halkından beklentim bana destek olmaları. Bana verecekleri en büyük destek, sosyal ortamdan video paylaşımı ve izlemesi. Bu sayede onların desteğiyle daha da iyi noktalara gelebilir ve Ünye’nin ismini ulusal kanallarda daha sık duyulmasına vesile olabilirim. Youtube kanalıma abone olabilir, Facebook ve instagram hesaplarımı takip edebilirler. Arama yerine ismimi yazmaları yeterli olacaktır” şeklinde konuştu.

Olcay Öztürk Sosyal Medya Hesapları

Youtube kanalı; https://www.youtube.com/channel/UCZzClL18_turUSsBfIR5IpQ

Facebook Hesabı; https://www.facebook.com/olcay.ozturk.9277583

İnstagram Hesabı; https://instagram.com/olcayozturkmusic

Olcay Öztürk Kimdir?

1990 yılında Ordu’nun Ünye ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğrenimini İnönü İlköğretim okulu, lise öğrenimini ise Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesinde tamamlayan Olcay Öztürk, çocukluğundan bugüne ilgi duyduğu müziğe profesyonel olarak 2004 yılında başladı. İlk Single’sini “Dön Gel” ismiyle 2012 yılında yayınlayan Olcay Öztürk, 2017 yılında ise Single’sine klip çekti. Klibi Youtube kanalında NetD etiketiyle yayınlanırken, müzikseverlerin ilgisini çekmiş durumda.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.