son haberler

Yöneticiden Çalışanlara Teşekkür

Yayınlanma Tarihi: 2 Kasım 2017 okunma

Yöneticiden Çalışanlara Teşekkür
Gündem
0

Ünye Devlet Hastanesi 2017 Yılı Sağlık Bakanlığı denetimlerinde yüksek puan alınca, Hastane Yöneticisi Op.Dr. Güray Yılmaz çalışanlarına teşekkür etti.

Hastane yemekhanesinde mesai arkadaşları ile bir araya gelen Op.Dr. Güray Yılmaz, “bu başarının yakalanmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Sağlık Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak yapılan denetimlerde, bu yıl hastanenin yüksek puan almasının hem yönetim hem de çalışanlar için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunun altını çizen Ünye Devlet Hastanesi Yöneticisi Op.Dr. Güray Yılmaz “2015 yılından bu yana hizmet verdiğimiz yeni binamızda çalışanlar olarak çok büyük gayret gösteriyoruz.  Yoğun bir nüfusun yaşadığı bölgemizde  sağlık hizmeti veren hastanemizin Bakanlığımız tarafından yapılan denetimde böylesine yüksek bir puan alması bizler için ayrıca bir gurur kaynağı olmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Ünye Devlet Hastanesine geçtiğimiz ay yaklaşık 40 personel ataması yapıldığının altını çizen   Ünye Devlet Hastanesi  Yöneticisi Op.Dr. Güray Yılmaz, “5’i doktor geri kalanı sağlık personeli olan bu atamalarımızın yanı sıra Genel Sekreterliğimiz tarafından 32 tane de hizmet alım personeli alımı yapılmıştır.  Çalışan kadromuz büyüdükçe bizlerde hastanemizde yeni servisler açarak,  hem sevk oranlarını düşürmüş olacağız, hem de daha rahat bir ortamda halkımıza hizmet vereceğiz. Yeni açılacak olan Kadın Hastalıkları ve  Doğum Servisimizle birlikte, Keyifli Doğum Odası  sayısını 12’ye çıkarmış olacağız. Bunun yanı sıra Palyatif Servisinde yatak sayımızı 24’e çıkarıyoruz. Ayrıca Yoğun Bakım Ünitesinde de yatak sayımızı arttırıyoruz” dedi.

Op.Dr. Güray Yılmaz’ın konuşmasının ardından çalışanlarla pasta kesildi ve birim sorumlularına başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.