son haberler

Yüksel “Ünye’nin Temel Sorunlarını Çözmek İçin Adayım”

Yayınlanma Tarihi: 4 Mayıs 2018 okunma

Yüksel “Ünye’nin Temel Sorunlarını Çözmek İçin Adayım”
Gündem
0

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Aday Adayı  Fazlı Yüksel yaptığı basın açıklamasında neden aday olduğunu açıkladı. Ankara’ya giderek hem MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşen hem de aday adaylığı başvurusunda bulunan Yüksel Ünye’de partililerle bir araya gelerek açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin Ünyelilere selamını getirdim diyerek sözlerine başlayan Yüksel adaylığı ile ilgili şu açıklamayı yaptı; “24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve Milletvekilliği Genel seçim süreci hızlı bir şekilde ilerliyor. Bizler de MHP olarak bu hızlı geçen süreci sizlerden aldığımız güçle, koşar adımlarla yürüyoruz.  Siyasette 24 saat çok uzun bir süre zira her geçen gün yeni bir gelişme yeni bir sürpriz yaşanabiliyor. Bu bakımdan hemşerilerimizden gelen yoğun talep üzerine Yıllarca Ünye de devlet kademelerinde yöneticilik ve idarecilik yapan sizden biri, içinizden biri, halktan biri olan kardeşiniz MHP Ünye İlçe Başkanı Fazlı Yüksel olarak Genel Merkezimize Milletvekili aday adayı olarak başvurumu yapmış bulunmaktayım. Ülkemize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

Ünlü düşünür Platon’un “Bugün Siyaseti kötü bir şey olarak değerlendirip ilgi duymazsanız yarın kötü insanların sizleri yönetmesine fırsat verirsiniz” sözünü hatırlatan Yüksel, “hareketle bu sorumluluğun altına girmeye karar verdim” diye konuştu.

MHP Ordu Milletvekili Aday Adayı Fazlı Yüksel Ünye’nin sorunlarına da değinerek, “çıktığım bu yolda amacım Ünye’mize ve ülkemize hizmette umut ışığı olabileceğime inandığım için, size inanarak, size güvenerek bu yola çıktım. Çünkü biliyoruz ki zor zamanlar ayni zamanda birlikteliği sağlayıp hedefe ulaşmak için doğru zamanlardır. Farklılıklarımız olabilir, Zira Ünye’mize tek bir kazanım için birleştiğimiz zamanlarda hedefe ulaşılacağımız da aşikârdır. Ünye’nin yıllardır çözülemeyen sorunları olan OSB, üniversite, Liman ve Orta Anadolu Bağlantı yolunun hala çözülemediğini biliyoruz, görüyoruz, Ülkem için Memleketim için, benim de söyleyeceklerim var, hayallerim var bunları hayata geçirmek için yola çıkmaya karar verdim. Kimseyi kırmadan dökmeden yolumuza devam edeceğiz.

Doğruluk ve dürüstlük benim yaşam felsefemdir, Asla yapamayacağım işlerin sözünü vermedim vermeyeceğimde. Çünkü sizin için önemsiz bir konu başkaları için hayati önem taşıyabilir bu hususu o bakımdan çok önemsiyorum. Küçükle küçük büyüklükle büyük olurum. Yunus Emre’nin dediği gibi; “YARATILANI SEVERİM, YARADANDAN ÖTÜRÜ” benim hayata bakış açım budur, böyledir. Bugüne kadar birçok oluşumda sivil toplum örgütü ve kurumun bünyesinde gerek yönetici gerekse idareci olarak görev aldım. Günlük mesaimin büyük bir kısmını insanlarımıza daha iyi yaşam koşullarını nasıl kazandırabiliriz diye uğraştım. Başarabildiklerim olduğu kadar gücümün yetmedikleri de olmuştur. Şimdi o gücümün yetmediklerini başarmak için yasal yetkiyi de sizden almak için aday oldum” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.