son haberler

“Alışverişlerinizde Yerel Esnafı Tercih Edin”

Yayınlanma Tarihi: 14 Ocak 2021 okunma

“Alışverişlerinizde Yerel Esnafı Tercih Edin”
Ekonomi
0

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Harun Güdek ve esnaflarla bir araya geldi. Başkanlık makamında yapılan toplantıda Ünye’deki ticari faaliyetler değerlendirilirken Başkan Tavlı, Ünyelilere, “Alışverişlerinizde yerel esnafı tercih edin.” çağrısında bulundu.

Ünye Ticaret ve Sanayi Odası (ÜTSO) Başkanı İrfan Akar, Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Harun Güdek ve esnaflar, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette ilçedeki esnafların sorunları ve ticari faaliyetler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, toplantıda yaptığı açıklamada, alışverişlerde yerel esnafların tercih edilmesinin önemine vurgu yaptı.

-“Yerel ekonomi, kentin can damarıdır”

Pandemi dolayısıyla dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyaç olduğunun ifade eden Başkan Tavlı, şunları söyledi:

“ÜTSO Başkanı İrfan Akar, Gıda Maddeleri Satıcıları Odası Başkanı Harun Güdek ve esnaflarımızla bir araya gelerek Ünye’mizde ki ticari faaliyetleri değerlendirdik. Hemşehrilerimize alışverişlerinde yerel esnaflarımızı tercih etmelerini ve kentimizin ekonomik dinamiklerine katkı sunmalarını tavsiye ediyorum. Yerel ekonomi, kentin can damarıdır. Bizler, birbirimizin iyi ve kötü gününde birlikte olan ve bu kentin havasını soluyan birer aile gibiyiz. Alışveriş konusunda yerel esnaflarımızı tercih etmemiz en başta hemşehricilik olgusunun da bir gereğidir. Özellikle pandemi döneminde birlik ve beraberlik ile dayanışmaya her zamankinden daha fazla ihtiyacımızın olduğunu unutmayalım, alışverişlerimizde yerel esnaflarımızı tercih edelim. Biz, birlikte Ünye’yiz.”

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.