son haberler

Esnaf Kefaret Kooperatifi’nde Kongre Heyecanı

Yayınlanma Tarihi: 23 Ocak 2023 okunma

Esnaf Kefaret Kooperatifi’nde Kongre Heyecanı
Ekonomi
0
Ünye Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi 2021-2022 yılları Birleştirilmiş Olağan Genel Kurulu Toplantısını 22 Ocak 2023 Pazar günü Halil Efendi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Toplantıya Kooperatif üyeleri yoğun katılım sağladı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından divan kurulu üyeleri oluşturuldu ve ardından gündem maddelerine geçildi.

Her yıl Ocak-Şubat ve Mart aylarında rutin olarak düzenlenen olağan kongreler, maliyet getirisi olduğu gerekçesiyle 4 yılda bir kez yapma kararı alarak genel kurul toplantılarında birleştirme kararı aldılar.

Bu kapsamda gerçekleştirilen Genel Kurul Toplantısında 4 yıl süreli olmak kaydıyla, 5 Asil ve 5 yedek ile yönetim kurulu seçimine tek liste ile giren mevcut Ümit Özkan, yapılan oylama sonucunda üyelerin oyunu alarak 4 yıl daha başkan olarak yetkilendirildi.

Seçim sonrası salona konuşma yapan Başkan Ümit Özkan, “Hedefimiz, önümüzdeki 4 yıl içerisinde biz birçok hedefe ve ortağa ulaşmak olacak. Biz hiçbir zaman kooperatif yönetimindeki arkadaşlarla, bizlere gelen insanları müşteri olarak görmedik. Kooperatifler, hiçbir zaman para kazanmak amaçlı değil, ortaklara hizmet amaçlı kurulmuş kuruluşlardır. Ortaklarımızın da buradaki kuruluşlarına kendi işyerleri gibi sahip çıkmasını istiyorum. Çünkü,  ortaklarımızın sayesinde var olan bir kuruluştur burası. Ortaklar yok ise, bir kooperatif de yoktur. Bizlerden sonra gelen ve sonrasında gelecek olan yöneticilerimize de aynı desteği vermenizi ümit ediyorum. Ayrıca personelimize de huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum. Bizler yönetici olarak sadece işlerin kolaylaştırılmasını sağladık,  ama personellerimiz ise, bizlerin olmadığı zamanlarda hepinize ayrı ayrı hizmet ettiler. Onlara huzurunuzda teşekkür ediyorum” diye konuştu.

4 YIL SÜRELİĞİNE YÖNETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLEN ASİL VE YEDEK LİSTE ŞÖYLE;

ÜMİT ÖZKAN

HÜSEYİN ÇAKIR

MUSTAFA BIYIKOĞLU

MURAT KORKMAZ

DAVUT OCAK

 

YEDEK LİSTE:

ABDULLAH BEŞLİOĞLU

ADNAN BEŞLİ

İSMAİL UĞUR KESKİN

CEMAL AKAR

YUSUF ORAK

4 YIL SÜRELİĞİNE DENETİM KURULU ÜYELİĞİNE SEÇİLEN ASİL VE YEDEK LİSTE ŞÖYLE;

ÖMER FARUK KALAFAT

MEVLÜT YÖRÜK

YEDEK LİSTE:

HACER BALCI

HÜSEYİN ALTUN

ÜST KURUL TEMSİLCİLERİ:

ASİL ÜYE:

ÜMİT ÖZKAN

MUSTAFA BIYIKOĞLU

MURAT KORKMAZ

 YEDEK ÜYE:

HÜSEYİN ÇAKIR

DAVUT OCAK

ÖMER FARUK KALAFAT

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.