son haberler

4 Yılda Ünye İçin 68.5 Milyon Harcandı

Yayınlanma Tarihi: 31 Mart 2023 okunma

4 Yılda Ünye İçin 68.5 Milyon Harcandı
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatları ile 19 ilçede içme suyu, kanalizasyon ve altyapı yatırımları alanında çok sayıda projeyi hayata geçiren OSKİ’nin, 4 yılda Ünye ilçesine toplam 68 milyon 464 bin 737 liralık alt ve üst yapı yatırımı yaptığı açıklandı.

 

 

Ordu’nun su ve altyapı alanında yarınlarını garanti altına alacak yatırımlar yapıldığını açıklayan Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ) yetkilileri Ünye ilçesinde içme suyu hattı, yağmur suyu kanalı döşeme, kanalizasyon hattı, içme suyu deposu, su alma yapısı, sondaj ve diğer çalışmalarını tamamlayarak 4 yılda toplam 68 milyon 464 bin 737 liralık alt ve üst yapı yatırımı yaptıklarını bildirdi.

 

 

 

Ünye’nin en az 100 yıllık sürecek yatırımlarını hayata geçirdiklerini ifade eden OSKİ yetkilileri, toplamda 170 bin 949 metre içme suyu hattı, 26 bin 424 metre kanalizasyon hattı, 960 metre yağmur suyu hattı, 9 adet içme suyu deposu, 1 adet su alma yapısı, 3 adet sondaj ve 1 adet fosseptik çalışmasını tamamlayarak hizmete sunduklarını açıkladı.

 

 

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesinde yatırımlarına devam edeceğinin bilgisini veren OSKİ Genel Müdürü Murat Us, planlanan projelerin hayata geçirilmesi ile Ünye’nin vizyonunun değişeceğini belirterek; “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatı ve desteği ile 19 ilçemizde yatırım çalışmalarımıza tüm hızımızla devam ediyoruz. Bu kapsam da Ünye ilçemizde geride bıraktığımız 4 yılda 68 milyon liralık yatırım yaptık. Bu yatırımlarımız artarak devam edecek. Hayata geçireceğimiz diğer projelerle ilçemizin vizyonu değişecek” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.