son haberler

Acara Çalışanlarına, 1 Mayıs Eğlence Programı

Yayınlanma Tarihi: 4 Mayıs 2015 okunma

Acara Çalışanlarına, 1 Mayıs Eğlence Programı
Gündem
0

Ünye Fatsa sınırında hizmet veren Acara Dinlenme Tesisi, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla çalışanlarına yönelik eğlence programı düzenledi.

Acara Dinlenme Tesisleri salonunda gerçekleştirilen programda sahne alan Ünyeli Sanatçı Arif Deryal, katılımcılara konser verdi.

Programda günün önemine ilişkin açıklamalarda bulunan Gıda Mühendisi Elif Öztaş, çalıştığı Acara Dinlenme Tesisini ailesi olarak gördüğünü belirterek; “Buradan baktığımda müşterilerimize titizlikle hizmet veren bir aile görüyorum. Bu aileyi 1 Mayıs’ta ekmeğini alın teriyle kazanan insanların bayramında bir araya getiren ve bizim burada bulunmamıza vesile olan Sayın Abdullah Tan, Mehmet Kayalı ve İbrahim Tan’a teşekkürlerimi bir borç bilirim. Biz insanları mutlu etmek için buradayız. İnsanlar açken mutlu olamaz, hiçbir şeye odaklanamaz ama bu durum yemek yedikten sonra çok başka olur. Garsonlarımız bu durumu çok iyi bilir çünkü müşteriler yemek yedikten sonra oturuşu bile değişir. Sağ olsun işverenlerimiz para kazanmak değil, sağlıklı ve huzurlu vermek amacındalar. Buraya malzeme alınırken evlerine alırmışçasına titizlik gösteriyorlar” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.