son haberler

AK PARTİLİ TOMAKİN; “İSTİFANIN EŞİĞİNDEYİZ”

Yayınlanma Tarihi: 11 Nisan 2023 okunma

AK PARTİLİ TOMAKİN; “İSTİFANIN EŞİĞİNDEYİZ”
Gündem
0

Sosyal Medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenen  AK Parti Ordu İl Başkanı Halit Tomakin, istifanın eşiğinde olduğunu ifade etti.

Aday listelerinin açıklanmasının ardından yapılan eleştiriler AK Parti Ordu İl Başkanlığı bünyesinde rahatsızlığa neden oldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’in liste başı olduğu AK Parti Ordu Aday listesine itirazlar olduğunu sosyal medya hesabından duyuran İl Başkanı Halit Tomakin, sesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ulaştıramadığını belirterek; “Ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor” ifadelerini kullandı.

Aday listesinin riskli olduğunun altını çizen Halit Tomakin, şöyle devam etti; “Yüzyılın seçimine yaklaşık bir ay kaldı. Aday listelerimiz Genel Merkez tarafından ilan edildi ancak İl Başkanı olarak bulunduğum şehirde sorumluluğu üzerinde taşıyan birisi olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza ancak buradan seslenme şansım var çünkü sesimiz ulaştırılmıyor. Ordu’da yapılmış bunca işlerin üzerinden böyle bir aday listesi ile milletimizin karşısına çıkmanın, seçim günü akşamı Ordu ilimizde milletvekili seçimlerinde yaşayabileceğimiz riskleri açıkçası üstlenmek istemiyorum. Dolayısıyla Sayın Cumhurbaşkanım, sesimizi duymanızı ve geldiğimiz noktada istifanın eşiğinde olduğumuzu arz ediyor, takdir ve talimatlarınızı bekliyoruz. Saygılarımla.” (Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.