son haberler

Ali Özkan 9. Kez Başkan Seçildi

Yayınlanma Tarihi: 12 Ocak 2022 okunma

Ali Özkan 9. Kez Başkan Seçildi
Gündem
0

Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurulu’nda Başkan Ali Özkan kullanılan oyların tamamını alarak 9. dönem için başkan seçildi.

Ünye’de 1965 yılından bu yana faaliyet gösteren ve Bin 165 üyesi bulunan Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Olağan Genel Kurul Toplantısı Ünye Atatürk Parkı Sosyal Tesislerinde düzenlendi. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan Genel Kurulda Divan Başkanlığı’na Ordu Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Genel Sekreteri Hayri Akyol seçildi.

Denetim raporu, faaliyet raporu, gelir-gider hesap cetvelinin okunarak kabul edildiği kongrede,  Oda’nın açıldığı günden bu yana 30 yılı aşkın süredir üyesi olan esnaflara plaket verildi.

Ardından kapalı zarf usulü ile seçime geçilen kongrede tek liste ile seçime giren mevcut Başkan Ali Özkan, 9. dönem için kullanılan oyların tamamını alarak güven tazeledi.

32 üyeden 1165 üyeye

Esnaf ve Sanatkarlara kongreye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür eden Başkan Özkan, “32 üye ile beraber 1965 yılında Ünye Madeni Eşya Esnaf ve Sanatkarlar Derneği olarak kurulan o günkü şartlarda bakırcı, tenekeci, körükçü ile devam eden ve 2022 yılına geldiğimizde 1.165 üyesi ile Ünye’yi temsil eden bir Oda haline geldik. Bugün ise Genel Kurulumuzu tamamladık. Esnaf ve Sanatlarımız Ali Özkan ve yönetimine tam destek verdiler. 9.kez Oda Başkanlığı görevine seçtiler. Şahsım ve yönetim kurulum adına esnaf ve sanatkarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.