son haberler

Bahçeden Toplayıp, İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırdılar

Yayınlanma Tarihi: 8 Kasım 2021 okunma

Bahçeden Toplayıp, İhtiyaç Sahiplerine Ulaştırdılar
Gündem
0

Kızılay Ünye Gençlik Kolları üyeleri hayırseverler tarafından bağışta bulunulan meyveleri toplayarak Ünye’deki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Kızılay Ünye Gençlik Kolları üyeleri kolları sıvayarak girdikleri bahçelerde özenle topladıkları meyveleri poşetlediler. Ardından Ünye’de bulunan ihtiyaç sahibi ailelerin kapılarını tek tek çalan gençler taze meyveleri ikram ettiler.

Kızılay Ünye Şubesi Gençlik Kolları Başkanı Hakan Küçük, “Bugün Ünye Kızılay Gençlik Kolları olarak taraflarına bağışta bulunan kişilerin meyve bahçelerinde güzel bir etkinliğe imza attık Bahçe sahipleri, ağaçlarındaki meyveleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak adına, Kızılay Gençlik Kollarına kapılarını açtı. Kızılay Gençlik Kolları olarak biz de bu yola, bu hizmete gönül vermiş tüm arkadaşlarımız ile birlikte çok güzel bir etkinliği gerçekleştirdik. Bugün meyve bahçelerindeyiz. Bahçe sahipleri, biz gençlere kapılarını açıp, ihtiyaç sahipleri için bağışta bulundular. Ekibimiz ile birlikte, dallarından taze taze topladığımız meyvelerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırdık. Böyle güzel işlerde  buluşmak bizler için çok gurur verici. Biz Kızılay gençlik kolları olarak tüm bağışçılarımıza teşekkür ediyoruz. Tüm gençlerimizi bu güzel yolda yürümeye Kızılay çatısı altında buluşmaya davet ediyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.