son haberler

Başkan Argan İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı

Yayınlanma Tarihi: 27 Eylül 2022 okunma

Başkan Argan İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı
Gündem
0

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘İtfaiyecilik Haftası’ dolayısıyla Ordu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığını ziyaret etti.
İlçe Başkanı Kenan Selim Argan’a, beraberinde Kadın Kolları Başkanı Neşe Akgül Tiyaloğlu, Gençlik Kolları Başkanvekili Cüneyt Demirel, Parti Yöneticileri Abdulkadir Şafak, İsmail Arslan, Yalçın Külünk ve teşkilat mensupları eşlik etti.

Başkan Argan, her yıl 25 Eylül – 1 Ekim tarihleri arasında kutlanan ‘İtfaiyecilik Haftası’ münasebetiyle İtfaiye teşkilatının haftasını kutladı.

İtfaiye Daire Başkanı Yusuf Çınkıl ve itfaiye personelleri tarafından karşılanan İlçe Başkanı Kenan Selim Argan, ülke genelinde yaşanan yangın ve sel afetlerinde gösterdikleri başarılı çalışmalarından ötürü itfaiye personelini bir kez daha tebrik etti.
“ÜSTÜN GAYRETLERİ TAKDİRE ŞAYANDIR”
Cansiperane bir şekilde görevlerini yerine getirme gayreti içerisindeki teşkilatın bölgemiz için büyük önem taşıdığını belirten İlçe Başkanı Argan: “Teşkilatımızın özellikle bu yıl içerisinde ülke genelinde meydana gelen afetlerde göstermiş olduğu üstün gayretleri takdire şayandır. Kendileriyle gurur duyuyoruz. Her platformda belirttiğimiz gibi İtfaiye teşkilatımız bizim yüz akımız. Her türlü olumsuz koşulda canla başla mücadelelerine şahit olduğumuz teşkilatımızın haftalarını kutluyorum” dedi.


İtfaiye Daire Başkanı Yusuf Çınkıl ise İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ve Teşkilat mensuplarının ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyaret programı tebrikler, dilek ve temennilerin ardından itfaiye eri Mustafa Samet Ocak’ın itfaiyeci duası yapmasıyla son buldu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.