son haberler

Başkan Çamyar, İlk Orucunu Vatandaşlarla Açtı

Yayınlanma Tarihi: 19 Haziran 2015 okunma

Başkan Çamyar, İlk Orucunu Vatandaşlarla Açtı
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ramazan ayının ilk iftarını, Adnan Menderes Anadolu Ticaret Lisesi’nin Çok Amaçlı Salonu’nda Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar sofrasında vatandaşlarla birlikte açtı.

baskancamyar_ilkorucunu_vatandaslarla_acti (2)Belediye tarafından kurulan, hayırsever işadamlarının katkı verdiği iftar alanına, her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Başkan Çamyar, beraberinde Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve Başkan Yardımcısı Erhan Eren ile birlikte, iftar sonrasında ezanın okunmasını bekleyen vatandaşlarla tek tek selamlaşarak sohbet etti.

“Veren Elle Alan Eli Buluşturuyoruz”
Vatandaşlarla birlikte iftarını açan Başkan Çamyar, burada yaptığı konuşmada; “Ramazanın ilk orucunu sizlerle birlikte açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Buradaki organizasyonu sosyal yardımlaşma müdürlüğümüz tarafından gerçekleştiriyoruz ama hayırsever baskancamyar_ilkorucunu_vatandaslarla_acti (3)işadamlarımız tarafından ücretleri karşılanıyor. Bu vesileyle belediyemiz veren elle alan eli buluşturmuş oluyor. Öncelikle katkı sunan işadamlarımıza teşekkür ediyorum. Ramazan gerçekten anlamlı. Çoğu zaman, cebimizde bir kuruş olmadığı zaman bile mutlaka rahmetin var olduğu bir ay. Evimize gittiğimizde beş kişilik bir sofrada 10 kişi 15 kişinin doyduğu anı gözlemlediğimiz bir dönemdeyiz. Ve annelerimizin mutfaklarında yemeklerden tüten duman, burnumuza gelen kokudur Ramazan. Ve kardeşliktir, barıştır, sevgidir” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.