son haberler

Başkan Çamyar Mutluluklara Ortak Oluyor

Yayınlanma Tarihi: 5 Mayıs 2015 okunma

Başkan Çamyar Mutluluklara Ortak Oluyor
Gündem
0

Hafta sonu katıldığı cemiyetler ile Ünye belediye Başkanı Ahmet Çamyar ilçe halkının mutluluğuna ortak olmaya devam ediyor.

Nikâhı Başkan Çamyar Kıydı

Hafta sonunu dolu dolu geçirerek Ünyelilerin iyi gününde ve kötü gününde yanında olan belediye başkanı Ahmet Çamyar, Nesrin ve Kenan’ın nikâh akitlerini gerçekleştirirken genç çifte ve ailelerini tebrik etti. Ardından Nagehan ve Emrah’ın nikâh merasimine katılarak çiftlerin nikâhını kıydıktan sonra ailelerini tebrik ederek hayırlı olsun, dedi. Daha sonra çiğdem ve murat çiftinin nikâh törenine katılırken genç çiftlerin nikâhını kıydı, genç çifte ömür boyu mutluluklar dileyen Başkan Çamyar. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen nikâh töreninde, genç çiftlerin ailelerini de tebrik etti.

Sünnet Düğünlerinde de Ünyelilerin Yanında Oldu

Sünnet merasimlerine davet eden vatandaşların taleplerini değerlendirip programa alan Çamyar sünnet düğünlerine de katılmaya özen gösterdi.

Ünye Lisesi salonu sema ile İsmail çiftini evlatları Yavuz Selimin erkekliğe ilk adımı attığı bu günde mutluluklarına ortak olduktan sonra emine Sedat Köseoğlu çiftinin evlatları Mert Ali’nin sünnet düğününe katılan başkan Çamyar Köseoğlu ailesinin mutluluklarına ortak olarak aileyi tebrik etti. Bir müddet davetlilerle sohbet eden başkan Çamyar programlarına devam etmek üzere salondan ayrıldı.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.