son haberler

Başkan Çat, yeni dönem için destek istedi

Yayınlanma Tarihi: 23 Kasım 2021 okunma

Başkan Çat, yeni dönem için destek istedi
Gündem
0

Ünye Terziler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İsmet Çat, “Tecrübeli Başkan, genç yönetim” sloganı ile önümüzdeki seçimler için üyelerinden destek istedi.

Uzun bir pandemi sürecinin ardından Ünye Terziler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi kahvaltılı toplantıda ilk kez bir araya geldi. Pandemide esnafın zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Çat, Yönetim kurulu ve Denetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda 2022 yılı başında yapılacak olan seçimlere işaret ederek yeniden aday olacağını belirtti.

Yaklaşık 500 üyesi bulunan Terziler ve Kuaförler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’mım Pandemide üyelerinin yanında olduğunu belirten Başkan İsmet Çat, “Bildiğiniz gibi çok zor bir süreçten geçtik. Pandemi süreci boyunca insanlar birbirinden çok uzak kaldı. Salgından korunmak için bu gerekli idi. Yapılması gereken toplantılar dahi yasaklar nedeni ile yapılamadı. Bu dönemde esnafımıza destek olabilmek için elimizden geleni yapmaya özen gösterdik. Gerek pandemi koşullarındaki çalışma koşulları hakkında bilgilendirme yaparak gerekse maske ve kolonya ve erzak dağıtımları yaparak destek olmaya çalıştık.” dedi.

“Pandemi Sürecinde Koordineli Çalıştık”

Ünye Kaymakamlığı, Belediye ve bir çok banka ile koordineli çalışmalar yürüttüklerini belirten Çat, “Yine bu dönemde Kaymakamlığımız, Ünye Belediyemiz ve birçok bankamız ile koordineli çakışmalar yaptık ve kendilerinden esnafımız adına bir çok destek aldık. Her zaman yanımızda oldukları için sayın Kaymakamımıza ve Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Koronavirüsten Hayatını Kaybeden Oda Üyesi İrfan Şentepe Anıldı

Koronavirüs nedeniyle kaybettikleri Oda Başkanvekili İrfan Şentepe’yi rahmetle anan Çat, “Bu dönemde çok acı kayıplarımızda oldu. Değerli başkanvekilim İrfan Şentepe’yi Covit nedeni ile kaybettik. Kendisine Allah’tan rahmet ailesine sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Yeni dönem için destek bekliyoruz”

Oda’nın kongre sürecine girdiğini ve yeni dönem için adaylığını açıklayıp 7. dönem için destek isteyen Çat açıklamasında şunları kaydetti, “Yine bir seçim arifesindeyiz ve güçlü yönetim kadromuz ile yolumuza devam etmek istiyoruz. Tüm arkadaşlarıma tekrardan aday olmam konusunda bana verdikleri destekten dolayı çok teşekkür ediyorum. Odamızı bu istikrar ile büyütmek daha modern ve esnafımıza yakışır hale getirmek için çalışmalarımızın devam edeceğimin sözünü vererek tüm esnafımızın desteğini bekliyoruz.”

 

 

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.