son haberler

Başkan Güler, Genç Mucitlerle Bir Araya Geldi

Yayınlanma Tarihi: 25 Mayıs 2022 okunma

Başkan Güler, Genç Mucitlerle Bir Araya Geldi
Gündem
0

FATİH ANADOLU LİSESİ 4006 TUBİTAK BİLİM FUARI AÇILDI

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatih Anadolu Lisesinde düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı sergi açılışına katıldı.

Fatih Anadolu Lisesinde düzenlenen etkinlikte konuşan Başkan Güler, “Çocuklarımız gerçekten çok güzel eserler, ürünler ortaya koymuş. Eski bir TÜBİTAK’lı olarak burada ortaya koyulan eserlerin hepsini değerli buluyorum” diye konuştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Fatih Anadolu Lisesinde öğrencilerimizin birbirinden güzel başarılı ve uygulanabilir projelerini gördük. ‘Düşünen, Üreten, Yarışan Ordu’nun aynı zamanda çok önemli bir uygulamasını burada görmüş olduk. Bu tip projelerin uygulanabilmesi için önce bilimsel bir atmosferin oluşması gerekir. Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak bu atmosferi çok şükür oluşturduk. Bunun oluşması için hem Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak biz hem Valiliğimiz hem de Milli Eğitim Müdürlüğümüzün çalışmaları bunlara vesile oldu. Ordu zaten bir bütün halinde hareket ediyor. Burada yapılan çalışmaları da fevkalade değerli buldum. Hepsi birbirinden değerli ve uygulanabilir. Bende eski bir TÜBİTAK’lı olarak bu çocuklarımıza büyük değer veriyorum. İlimizin ve Türkiye’nin geleceği açısından bu öğrencilere ihtiyacımız var. Bizde onlara her türlü desteği vereceğiz. Ordu artık tam anlamıyla kabuğunu kırmıştır.”​

 

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.