son haberler

Başkan Güler; “Kan Bağı Yok, Can Bağı Var”

Yayınlanma Tarihi: 30 Mart 2023 okunma

Başkan Güler; “Kan Bağı Yok, Can Bağı Var”
Gündem
0

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından “Koruyucu Aile” programı kapsamında düzenlenen iftar etkinliğine katılan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Koruyucu Aile olmanın önemine dikkat çekerek çocuklara aile sıcaklığı hissettiren koruyucu ailelere teşekkür etti.

Ordu Kültür Otağı’nda düzenlenen programda konuşan Başkan Güler; “Koruyucu aileler sadece kan bağı değil aynı zamanda can bağı diye bahsettiğimiz sevgiyi esas alan bir müessese, bir kurum. Koşulsuz sevgileriyle çocuklarımızın hayatındaki değişimde en büyük pay sahibi olan yüce gönüllü tüm koruyucu ailelerimize müteşekkirim” dedi.

Başkan Güler, şöyle devam etti: “Koruyucu aileler sadece kan bağı değil aynı zamanda can bağı diye bahsettiğimiz sevgiyi esas alan bir müessese bir kurum. Burada da sizlerin yüzünüzün gülmesi, gözlerinizin içinin parlaması bizim mutluluğumuzu daha da artırıyor. Sizlerle birlikte daha mutlu günlere inşallah birlikte kavuşuruz.”

Ordu Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yunus Özdaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Seyfettin Bilkay ile çok sayıda aile ve çocuğun katıldığı etkinlik Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT) Hacivat-Karagöz gölge oyunu gösterimi ve fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.