son haberler

Başkan Güler; “Polisimiz Vatandaşın Gülen Yüzü Olmuştur”

Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2023 okunma

Başkan Güler; “Polisimiz Vatandaşın Gülen Yüzü Olmuştur”
Asayiş
0

Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci kuruluş yıl dönümünde bir açıklama yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler; “Polis Teşkilatımız, gerektiğinde canını ve malını feda etmekten çekinmeyen; huzur, milli dayanışma, hukuk ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, vatanımızın en büyük savunucularından olmuşlardır” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Türk Polis Teşkilatı’nın 178’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Polis Teşkilatının suç ve suçlularla mücadelesi kadar sosyal sorumluluk projelerinde de yer aldığını ve vatandaşın gülen yüzü olduğunu dile getiren Başkan Güler; “Vatan toprağının her bir köşesinde huzur ve güvenliğin sağlanmasından vatandaşın temel hak ve hürriyetinin korunmasına kadar birçok hayati görevi mesai mefhumu gözetmeksizin üstlenmiş olan Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 178’inci yıl dönümünü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Suç ve suçlularla mücadele için mesai kavramı gözetmeksizin, zor koşullarda görev yapan Polis Teşkilatımız, gerektiğinde canını ve malını feda etmekten çekinmeyen; huzur, milli dayanışma, hukuk ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, vatanımızın en büyük savunucularından olmuşlardır. Teknolojinin tüm imkanlarıyla güçlenmeye devam eden Polis Teşkilatımız etkin istihbarat yapılanmasıyla, önleyici odaklı güvenlik uygulamalarıyla kendisini sürekli yenilemektedir” dedi.

Ordu’nun huzurlu bir şehir olmasında Emniyet güçlerinin çok büyük katkısı olduğunu da ekleyen Başkan Güler, şöyle devam etti; “Polisimiz bugün yalnızca suç ve suçlularla mücadelede değil sosyal sorumluluk projelerinde de önemli başarılara imza atmış, vatandaşın gülen yüzü olmuştur. Ordu’muzun huzurlu bir şehir olmasında da Emniyet gücümüzün takdire şayan çabaları olduğu kadar, vatandaşımızın da sağduyulu ve iş birliği içerisinde olmasının büyük katkısı vardır. Bu vesileyle ülkemizin dört bir yanında görev yapan, milletimizin huzur ve güvenliğinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatı’mızın kuruluşunun 178’inci yıl dönümünü kutluyor; Şehit olan kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlıklı bir ömür diliyorum.” (Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.