son haberler

BAŞKAN GÜLER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Yayınlanma Tarihi: 7 Temmuz 2022 okunma

BAŞKAN GÜLER’DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Kurban Bayramı’nda yardımlaşma ve paylaşma duygularının yoğun olarak yaşandığını ifade eden Başkan Güler, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Asırlardır bizi birbirimize bağlayan manevi değerlerimizden olan paylaşma ve yardımlaşmanın daha yoğun olarak yaşandığı bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğu içerisindeyiz.

Bayramlar sevinçlerimizi, mutluluklarımızı paylaştıkça bayram olur. Bu bayram da; sevdiklerimize kavuşacak, onlarla kucaklaşacak; sevgimizi, ekmeğimizi ve soframızı hep birlikte paylaşacağız.

Bizler de Ordu Büyükşehir Belediyesi olarak vatandaşlarımızın bayramlarını en iyi şekilde geçirmeleri için gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Görevli ekiplerimiz bayram süresince siz vatandaşlarımızın hizmetinde olacaktır.

Öte yandan Kurban Bayramı ziyaretleri ve tatil amacıyla yollara çıkan tüm vatandaşlarımızdan başta emniyet kemeri kullanımı olmak üzere tüm trafik kurallarımıza titizlikte riayet etmelerini istiyorum.

Bu duygularla, Ordulu hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı gönülden tebrik ediyor, bayramın sağlık, huzur ve mutluluğa vesile olması temennisiyle selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.