son haberler

BAŞKAN TAVLI, “BAYRAM SEVİNCİMİZİ PAYLAŞTIKÇA ARTTIRALIM”

Yayınlanma Tarihi: 7 Temmuz 2022 okunma

BAŞKAN TAVLI, “BAYRAM SEVİNCİMİZİ PAYLAŞTIKÇA ARTTIRALIM”
Gündem
0

Kurban Bayramı’nın ‘Paylaşmak’ olduğuna vurgu yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yayınladığı mesajında tüm vatandaşların bayramını kutlayarak, “paylaşmak, sevincimizi arttırır, hüznümüzü azaltır. Bayramlar da bu paylaşma duygumuzun doruğa ulaştığı önemli günlerdir. Kurban kısaca paylaşmaktır” dedi.

“Bayramlar Birlik ve Beraberliğin En Üst Seviyeye Çıktığı Müstesna Günlerdir”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda tüm vatandaşların bayramını kutlarken, Şehitler ve gaziler sayesinde bayramların huzur içerisinde yaşandığına dikkat çekerek, “Bayramlar birlik ve beraberliğin en üst seviyeye çıktığı müstesna günlerdir. Unutmamalıyız ki bayramları ülkemizde huzur içerisinde yaşayabilmemizi, mukaddes değerleri uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize borçluyuz. Bu vesileyle aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi şükran ve minnetle yad ediyorum” dedi.

“Kurban Paylaşmaktır”

Kurban Bayramı’nın İslam alemi için önemli yere sahip olduğunu dile getiren Başkan Tavlı, “biz biliyoruz ki Rabbimize, kestiğimiz kurbanların ne kanı ne de eti ulaşıyor. O’na ancak niyetimiz ulaşıyor. Bu nedenle Kurban Bayramı, yoksulların va ihtiyaç sahiplerinin daha fazla gözetilmesi gereken önemli günlerdir. Bayram günlerinde sadece kesilen kurban eti paylaşılmaz. Sevgi ve üzüntülerimiz de paylaşılır. Kurban paylaşmaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramı’nı kutlarken, bayramın ülkemize ve tüm insanlığa barış, kardeşlik ve refah getirmesini, dünyanın dört bir tarafında devam eden savaşların, akan kan ve gözyaşının son bulmasına vesile olmasını diliyorum” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.