son haberler

Başkan Tavlı, “Berat Kandilimiz Kutlu Olsun”

Yayınlanma Tarihi: 6 Mart 2023 okunma

Başkan Tavlı, “Berat Kandilimiz Kutlu Olsun”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yayınladığı mesajında Mübarek Ramazan ayına yaklaştığımızı müjdeleyen Şaban ayının 15. Gecesi olan Berat Kandilini fırsat bilerek birlik, beraberlik ve kardeşliğin daha da pekiştirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı mesajına şöyle devam etti:

“Aziz milletimizin, gönül coğrafyamızdaki kardeşlerimizin ve bütün İslam âleminin Berat Kandilini tebrik ediyorum. İçerisinde bulunduğumuz afet günlerini en kolay şekilde atlatmamıza vesile olmasını diliyorum. Bilindiği üzere Berat; kurtuluşa erme, günahlardan arınma, rahmet ve  mağfirete ulaşma, sıkıntı ve musibetlerden kurtulma manasına gelmekte ve aynı zamanda bu mübarek gece bizlere kulluk bilincini hatırlatarak kâmil insan olma, yanlışlardan kaçınma ve affedilmenin yanı sıra affedici olma şuurunda olmayı da tedai ettiren müstesna bir zaman dilimidir.

Ülkemiz ne yazık ki deprem afeti ile acı bir tecrübe yaşamış bulunmaktadır. Bu mübarek zaman diliminde yaraların hızlıca sarılmasını, Yüce Allah’tan (C.C) bu tür afetlerden devletimizi ve milletimizi korumasını niyaz ediyorum.

Tüm hemşerilerimin Berat Kandilini kutluyor, duaların kabul edilmesini Yüce Allah’tan ( C.C) diliyorum”.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.