son haberler

Başkan Tavlı; “Engelleri Birlikte Aşıyoruz ve Aşmaya Devam Edeceğiz”

Yayınlanma Tarihi: 8 Aralık 2021 okunma

Başkan Tavlı; “Engelleri Birlikte Aşıyoruz ve Aşmaya Devam Edeceğiz”
Gündem
0

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi işbirliğinde düzenlenen yemekte engelli vatandaşlarla bir araya geldi.

Bugün gerçekleştirilen buluşmaya Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Ünye Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyesi ve Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi Başkanı Arslan Güdek, dernek üyeleri ile engelli vatandaşlar katıldı.

Başkan Güdek; “Başkanımıza Desteklerinden Dolayı Teşekkür Ediyoruz”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın özellikle engelli bireylerin yaşamlarını kolaylaştırmak adına son derece duyarlı olduğunu belirten Türkiye Sakatlar Derneği Ünye Şubesi Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Arslan Güdek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Tavlı; “Engellilere Tüm İmkânları Seferber Eden Bir Cumhurbaşkanımız Var, Bizler de Onun Takipçileriyiz”

Biz gönüller arasında köprü kurmayı ve gönüller almayı şiar edinen bir devlet geleneğine sahip bireyleriz diyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı; “Bizim derdimiz hep birlikte memleketimizin, ülkemizin engellisi ve sağlıklı ile huzur içinde yaşanan bir ortam sağlamaktır. Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan, siz değerli kardeşlerimizin bu sağlıklı ortamı teneffüs etmenizi, hayatın sosyal etkinliklerinden istifade etmenizi ve hayatın içerisinde daha aktif rol almanızı sağlamak üzere yasal mevzuatların el verdiği çerçevede ne gerekiyorsa hayata geçirmiştir. Bizlerde Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde ve onun erleri olarak sizlerin ilçemizde huzur ve mutluluk içerisinde hep birlikte şehrin tüm imkânlarından yararlanması için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Hep birlikte bu kentin havasını teneffüs ederken Mevla’m en ufak sıkıntıyı dahi sizlere yaşatmasın” diye konuştu.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.