son haberler

Başkan Tavlı “Engelli Olmak Kusur Değildir”

Yayınlanma Tarihi: 3 Aralık 2021 okunma

Başkan Tavlı “Engelli Olmak Kusur Değildir”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla yayınladığı mesajda, “Engelli olmak kusur değildir. Eğer bir engel arıyorsak, bilinmeli ki en büyük engel körelmiş kalplere sahip olan vücutlardır. Bilmeliyiz ki hepimiz engelli adayıyız. Gelin hep birlikte engellilerimizin engellerini kaldıralım.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Tavlı, yayınladığı mesajda, engellilerin toplum içerisinde yaşamlarını daha da kolaylaştırmak için her kesimin elinden geleni yapması gerektiğini vurguladı.

-“Hepimiz engelli adayıyız”-

Engelli vatandaşların her daim hizmetlerinde olduklarını belirten Başkan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Engelli olmak kusur değildir. Eğer bir engel arıyorsak, bilinmeli ki en büyük engel körelmiş kalplere sahip olan vücutlardır. Bilmeliyiz ki hepimiz engelli adayıyız. Gelin hep birlikte engellilerimizin engellerini kaldıralım. Onların geleceğe güvenle bakabilmeleri ve üreten bireyler olarak kendi kendilerine yeter duruma gelmeleri için işbirliği içinde olalım. Bu anlamda, hükümetimiz tarafından engelli vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapılmış, engelli istihdamında ciddi artışlar sağlanmıştır. Evde bakım hizmetlerinden binlerce vatandaşımızın faydalanması sağlanmıştır. Bizler, engelli vatandaşlarımızın bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada her daim hizmetindeyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, tüm engelli vatandaşlarımıza aileleri ve sevdikleriyle birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.”

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.