son haberler

BAŞKAN TAVLI, “GÜCÜMÜZÜ MİLLETİMİZLE GÜÇLÜ BİRLİKTELİĞİMİZDEN ALIYORUZ”

Yayınlanma Tarihi: 27 Temmuz 2022 okunma

BAŞKAN TAVLI, “GÜCÜMÜZÜ MİLLETİMİZLE GÜÇLÜ BİRLİKTELİĞİMİZDEN ALIYORUZ”
Gündem
0

Ünye’de bir dizi esnaf ziyareti yapan Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan vatandaşlarla da bir araya geldi. Başkan Tavlı “Biz gücümüzü milletimizle güçlü birlikteliğimizden alıyoruz” diyerek birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

Kentin birçok noktasında yapılan çalışmaları yerinde görmek ve vatandaşların sorunlarını yerinde dinlemek amacıyla sık sık ziyaretler gerçekleştiren Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı vatandaşlarla da bir araya geliyor. Beraberinde AK Parti Ünye İlçe Başkanı Kenan Selim Argan ile birlikte Kaledere Mahallesi’nde esnafları ziyaret eden Başkan Tavlı sorunlara ilişkin fikir alış verişinde bulundu. Kentin geleceğine yönelik projelerle ilgili de istişarede bulunan Başkan Tavlı, vatandaşlarla da sıcak ve samimi sohbet ortamında bir araya geldi.

Ziyarete ilişkin bir açıklama yapan Başkan Tavlı, “Hemşerilerimizle her zaman bir araya gelerek kentimizin gelişimine katkı sunacak çalışmaları görüşme fırsatı buluyoruz. Biz gücümüzü milletimizle güçlü birlikteliğimizden alıyoruz. Bu; dün, bugün ve yarın da aynı şekilde devam edecek. Çünkü biz milletiyle hemhal olan bir hareketiz. AK Parti Ünye İlçe Başkanımız Kenan Selim Argan ile birlikte esnaflarımız ve hemşerilerimizle bir araya gelerek hasbihal ettik. Bundan sonra da bu birlikteliğimiz devam edecektir” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.