son haberler

Başkan Tavlı’nın Eğitime Desteği Başarı Getirdi

Yayınlanma Tarihi: 28 Temmuz 2022 okunma

Başkan Tavlı’nın Eğitime Desteği Başarı Getirdi
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın ilçede eğitim gören öğrencilere desteği başarı getirdi. Sınava hazırlanan öğrencilere test kitabı dağıtan Ünye Belediyesi, sportif müsabakalara katılan öğrencilere ise araç tahsis etti. Türkiye Şampiyonası’na giden öğrenciler derecelerle döndü. Başkan Tavlı’nın eğitim desteğine ise teşekkür, Ünye Eğitim Bir-Sen’den geldi.

Eğitim Bir-Sen Ünye İlçe Başkanı İsa Ünel ve yönetim kurulu üyeleri Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’yı makamında ziyaret etti. Başkan Ünel, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’ya eğitime verdiği destek ve katkıları için teşekkür ederken el işlemeli saat hediye etti.

Ünel, “Desteğiniz Çocuklarımıza Başarı Getirdi”

Başkan Ünel ziyarette, “Belediye Başkanımızın ve dolayısıyla belediyemizin okullarımızda eğitim adına katkısını fazlasıyla hissettik. Bu da bizi ziyadesiyle memnun etti. Üniversiteye hazırlıkta test kitapları, kaynak kitapları, okul bahçelerimizin güzelleştirilmesi, çocuklarımızın TEKNOFEST ve TÜBİTAK gibi yarışmalara gönderilmesi gibi birçok sorunumuzda belediyemiz ve Başkanımız yanımızda oldu. Bunların yanı sıra spor yarışmalarına katkılarınızla ki en son yarışmada çocuklarımız Wushu’da 2 Türkiye şampiyonluğu, 3 Türkiye ikinciliği ve 3 Türkiye üçüncülüğü elde etti. Destekleriniz olmasaydı inanın çocuklar yarışmaya katılamayacaktı. Bu dereceler Ünyemize gelmeyecekti. Ünye’deki eğitim Ordu genelinde 1 numarada gösteriliyorsa, bunda İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve sizlerin katkısı çok büyük. Dolayısıyla biz bu destekleriniz için size teşekkür ediyoruz” dedi.

Tavlı, “İnşaatlar, Köprüler, Yollar Sökülüp Yapılır Ama Bir Nesli Kaybederseniz Peşinden Ülkeyi Kaybedersiniz”

Gençliğe yapılan yatırımın geleceğe yapıldığını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise yaptığı konuşmada, “ziyaretiniz için çok teşekkür ediyoruz. Eğitime ve geleceğimiz olan evlatlarımıza verdiğiniz destek ve katkılarınız için size de çok teşekkür ediyorum. Allah emeklerinizi ziyan etmesin. Eğer neslini yetiştiremezsen yaptığın hiçbir hizmetin kıymeti yok. İnşaatlar, köprüler, yollar, bahçeler, parklar yaparsınız. Bunları söker bir daha yaparsınız. Ama bir nesli kaybederseniz, peşinden ülkeyi kaybedersiniz. Bizim nesli kaybedecek lüksümüz yok. Onun için önce geleceğimizi kurtarmamız lazım. Gerisi zaten kendiliğinden gelecektir. Bir babanın malından, mülkünden önemli evladının hayırlı olması gerekir. Eğer neslimizi iyi yetiştirirsek, geleceğimizi iyi hazırlarsak ülkemiz payidar kalacaktır. Bu nedenle elimizden gelen desteği bugüne kadar verdik, bundan sonrada vermeye hazırız. Sizden gelen talepleri minimum değil de imkanlar çerçevesinde maksimum seviyede karşılamaya çalıştık. Bundan sonra da böyle olacak” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.