son haberler

Beylerce Mahallesi’nde Beton Yol Sevinci

Yayınlanma Tarihi: 17 Ağustos 2022 okunma

Beylerce Mahallesi’nde Beton Yol Sevinci
Gündem
0

Ünye Belediyesi Beylerce Mahallesi’ni beton yol hizmeti ile buluşturdu. “Hayalimiz gerçek oldu” diyen Mahalle Muhtarı Hüseyin Ereren, Ünye Belediyesi’ne ve Başkan Hüseyin Tavlı’ya teşekkür etti.

Ünye Belediyesi kırsal başta olmak üzere beton yol ihtiyacı olan mahallelerde çalışmalarını sürdürüyor. Konkasör şantiyesi ve beton santralinin hizmete girmesi ile birlikte yol yatırımlarına hız veren Ünye Belediyesinin çalışmaları kapsamında Beylerce Mahallesi’ne uzun yıllar ihtiyacı olan beton yol kazandırıldı. Bir aracın dahi zor geçtiği yolda beton yol çalışması yürüten Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını tamamladı. Beylerce Mahallesi’nin Kabalı, Nüvüklük ve Aşağı Kabalı sakinleri konforlu ulaşım imkânına kavuştu.

Muhtar Ereren, “Hayalimizdi, Gerçek Oldu”

Ünye Belediyesi tarafından gerçekleştirilen beton yol çalışmalarının kendilerini mutlu ettiğini belirten Mahalle Muhtarı Hüseyin Ereren, “Beylerce mahallesinde beton yol çalışmaları uzun yıllar beklediğimiz bir hizmetti. Yollarımız sürekli yağış alan bir bölge olması nedeniyle sık sık bozuluyor, bir araç dahi zor geçiyordu. Ünye Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’nın talimatıyla çalışma başlatıldı. Hayal bile edemezken bugün geldiğimiz noktada yollarımız modern bir hale geldi. Hem genişledi, hem de beton yola kavuştuk. Bizlere bu hizmeti sunan Ünye Belediyemize, Başkanımız Sayın Hüseyin Tavlı’ya ve ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.