son haberler

Bu Sefer Ucuz Atlatıldı

Yayınlanma Tarihi: 26 Mayıs 2015 okunma

Bu Sefer Ucuz Atlatıldı
Gündem
0

Niksar Caddesi’nde devam eden Doğalgaz Hattı döşeme çalışmaları sırasında, su borusu patladı. Su, metrelerce yükseğe çıkarken, OSKİ’nin vanaları kapatması ile olası su baskınları önlenmiş oldu.

Niksar Caddesi İmam Hatip Lisesi Mevkii’nde doğalgaz çalışmaları sırasında su borusu patladı. Yaklaşık 5 metre yükseğe çıkan tazyikli su, yol kenarında bulunan bir evin çatısına kadar yükseldi. İş makinesinin kepçesi ile havaya doğru fışkırması engellenen su, açılan kanaldan yağmur suyu hattına dökülmesi sağlandı.

Yapılan hızlı müdahale sayesinde iş yerlerinin sular altında kalmasının engellendiği olay, akıllara kısa bir süre önce Saray Caddesi’ndeki çalışmalar sırasında ana su borusundaki patlamayı getirdi.

Patlama sonrasında Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi(OSKİ) ekiplerince sular kesilerek olay kontrol altına alındı. Olay sonrası su borusu dışında herhangi bir maddi hasar yaşanmadı.

Yaklaşık bir ay önce Saray Caddesi’nde Ordu Su ve Kanalizasyon İdaresi ekiplerinin gerçekleştirdiği altyapı çalışmaları sırasında ana su borusu patlamış, cadde üzerinde bulunan dükkânlara su basmıştı.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.