son haberler

ÇAMBAŞI YAYLASI’NA ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI SUNUYOR

Yayınlanma Tarihi: 28 Nisan 2023 okunma

ÇAMBAŞI YAYLASI’NA ALTERNATİF ULAŞIM İMKANI SUNUYOR
Gündem
0

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in başlattığı ulaşım seferberliği ile sorunlar çözüme kavuşuyor. İl genelindeki ulaşım çalışmaları, kış mevsiminin sona ermesinin ardından yeniden hız kazandı. Kabadüz ilçesinde Dişkaya ve Harami mahalleleri arasında yer alan güzergahta beton yol çalışması başlatıldı.

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu’da, vatandaşlara konforlu bir ulaşımın kapılarını aralamak için çalışan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Karadeniz’in zorlu coğrafyasında büyük bir mücadele örneği sergiliyor. Vatandaşlara, standardı yüksek bir ulaşım sunmak için faaliyetlerini sürdüren Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Kabadüz ilçesine bağlı Dişkaya-Harami mahalleleri bağlantı yolunda beton yol çalışması başlattı.

Toplam uzunluğu 5 bin 300 metre olan ve daha önce 1800 metresi tamamlanan yolun 3 bin 500 metrelik kalan kısmı da beton konforuna kavuşacak.

ÇAMBAŞI YAYLASI’NA ULAŞIMDA YOĞUN OLARAK TERCİH EDİLİYOR

Karadeniz’in zorlu coğrafyasında, vatandaşların konforu için özverili bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Başkan Güler, “Karadeniz Akdeniz Yolu’ndan bağlanarak, Dişkaya ve Harami mahalleleri üzerinden Çambaşı Karayoluna uzanan bağlantı yolunda daha önce 1800 metre beton yol çalışması yapılmıştı. Şimdi ise 3 bin 500 metrelik kısmı beton ile buluşturuyoruz. Kabadüz ilçemize ve Ordu turizmine hayırlı olsun” dedi.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.