son haberler

ÇATOM Kabuğuna Sığmıyor

Yayınlanma Tarihi: 24 Haziran 2015 okunma

ÇATOM Kabuğuna Sığmıyor
Gündem
0

Ünye Çok Amaçlı Toplum Merkezi (ÇATOM), Samsun Piazza AVM’de bulunan Sanat Galerisi’nde 1 yıl boyunca emek verdiği ürünlerini sergiledi.

Yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan ve Ünye’yi birçok yerde temsil eden Ünye ÇATOM, şimdi de Samsun Piazza AVM’de bulunan Sanat Galerisi’nde sergi açtı.

Sergi açılışına; Ünye Kaymakamı Mustafa Demir başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve davetliler katıldı.

catom_kabuguna_sigmiyor (1)Sergi açılışı sonrası açıklamalarda bulunan ÇATOM Başkanı Selma Hasdemir, programı Piazza yönetimi ile uzun süredir planladıklarını belirterek; “Ünye ÇATOM, Yason Kilisesi’nde yaptığı sergiden sonra yılsonu etkinlikleri kapsamında faaliyetlerine devam ediyor. Uzun süredir Piazza yönetimiyle, Piazza Sanat Galerisi’nde Ünye ÇATOM olarak sergi açma isteğimizi görüşüyorduk. 22-28 Haziran tarihini verdiler ve bizlerde bu tarihler süresince Piazza Sanat Galerisi’nde sergimizi gerçekleştiriyor olacağız” dedi.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’in cesaretlerinden dolayı kendilerini kutladığını da belirten Hasdemir, sergiye ilişkin bilgiler aktararak; “Sergi açılışımızı Ünye Kaymakamımız ve davetlilerimiz eşliğinde gerçekleştirdik. Kaymakamımız burada olmamızdan mutluluk duyduğunu, artık Ünye’nin dışına taşarak hanımlarımızın emeklerini sergilememizden duydukları mutluluğu anlattılar. Cesaretimizden dolayı da kutladı. 1 hafta boyunca sürecek olan sergimize Samsunlu ziyaretçilerimizin gösterdiği ilgiden son derece memnunum. Karadeniz’in en büyük alışveriş merkezlerinden olan Piazza AVM’de bu etkinliği açmış olmaktan dolayı da son derece mutluyum. Sergide, ÇATOM atölyelerinde eğitim alan kadınlarımızın 1 yıl boyunca uğraştığı el işleri, nakışları ve özelikle tezgâhta dokuduğumuz kumaş örtülerimiz sergileniyor. Bunun yanında hanımlarımızın hazırladığı tablolar, takılar bulunuyor. Bunları daha önce Ünye’deki sergimizde de sergilemiştik. Sergimiz Pazar günü akşamına kadar açık kalacak” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.