son haberler

Diyanet Sen’den Motivasyon Pikniği

Yayınlanma Tarihi: 3 Haziran 2015 okunma

Diyanet Sen’den Motivasyon Pikniği
Gündem
0

Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde 2015 yılı Yaz Kur’an Kursları eğitim ve öğretimi öncesinde Diyanet-Sen, Ünye’de din görevlileriyle moral motivasyon pikniğinde buluştu.

diyanetsenden_motivasyon_piknigi (2)Asarkaya Kent Ormanı’nda düzenlenen pikniğe; Ünye İlçe Müftüsü Vedat Başsan, Diyanet-Sen Ünye Temsilcisi Abdullah Gencel, Ak Parti Ünye İlçe Teşkilatı, Diyanet-Sen yönetim kurulu üyeleri ve aileleri katıldı.

Diyanet-Sen Ünye Temsilciliği olarak üyelerine yönelik, aileleriyle birlikte kaynaşma pikniği düzenlediklerini belirten Diyanet-Sen Ünye Temsilcisi Abdullah Gencel; “Ünye Müftülüğü yaklaşık 400 personelden oluşuyor. Arkadaşlarımızın her biri merkez mahallelerde görev yaptığı için birbirini tanıma fırsatını çok fazla bulamıyorlar. Aylık toplantılarda ve pikniklerde bir araya gelebiliyor. Ayrıca yoğun bir tempoya giriyoruz, din görevlileri olarak önümüzde Yaz Kuran Kursu var. Yaz Kuran Kursu ile birlikte Ramazan ayımız da var. Bu yoğunluk öncesinde arkadaşlarımızın eğlenmeleri, moral motivasyonunu arttırmaları ve ailelerin de kaynaşmaları açısından piknikte buluştuk. Bu pikniğin ikincisini düzenliyoruz. Ailelerimizin tanışması ve kaynaşması için çok iyi oluyor. Umarım daha uzun yıllar bu pikniği yaparız” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.