son haberler

Efsane Orduspor’dan Valiye Teşekkür Galibiyeti

Yayınlanma Tarihi: 10 Nisan 2023 okunma

Efsane Orduspor’dan Valiye Teşekkür Galibiyeti
Gündem
0

Efsane Orduspor’u sahalara yeniden kazandıran Vali Sonel, Efsane Orduspor’u Fatsa deplasmanında da yalnız bırakmadı. Maçtan farklı galip ayrılan Orduspor’la ilgili açıklama yapan Vali Sonel, galibiyet serisinin devam edeceğini ve Orduspor’un adım adım hak ettiği yere geleceğini belirtti.

Ordu’nun bir markası ve değeri olan Efsane Orduspor’u, 4 yıl aradan sonra tekrar yeşil sahalara döndüren Vali Tuncay Sonel, Orduspor’u maçlarında da yalnız bırakmıyor.

1967 yılında kurulan ve UEFA kupasında ülkemizi temsil eden, milli takımımıza kazandırdığı futbolcularla, elde ettiği sportif başarılarla Türk futbolunda seçkin bir yeri olan, ancak son yıllarda yaşadığı ekonomik ve yönetimsel sorunlar nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalan 188 sicil nolu Orduspor, Vali Tuncay Sonel’in yoğun gayret ve çabaları sonucu yeşil sahalara yeniden dönmüştü.

2,5 yıl süren meşakkatli bir sürecin ardından tekrar sahalara dönen ve Ordu 2. Amatör Kümede mücadelesine başlayan Efsane Orduspor’u, taraftarlarıyla birlikte Vali Tuncay Sonel de maçlarında yalnız bırakmıyor.

Efsane Orduspor’un il merkezi ve ilçelerde oynadığı maçları kaçırmayan Vali Sonel, bugün Fatsa Ek Sahada oynanan Fatsaspor maçını da sporseverlerle birlikte tribünden izledi.

Maç sonunda, müsabakayı farklı kazanan Efsane Orduspor futbolcularını ve teknik heyetini tebrik eden Vali Sonel, galibiyet serisinin devam edeceğini ve Orduspor’un adım adım hak ettiği yere geleceğini söyledi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.