son haberler

Fidanlar Öğretmenler Günü’nde Toprakla Buluştu

Yayınlanma Tarihi: 23 Kasım 2021 okunma

Fidanlar Öğretmenler Günü’nde Toprakla Buluştu
Gündem
0

 

 

Ünye Milli Eğitim Müdürlüğü 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla fidan dikim etkinliği düzenledi.

Nuriye Mahallesi Ünye Devlet Sahil Yolu Çiloğlu Petrol karşısında gerçekleştirilen fidan dikim etkinliğinde 200 adet sahil çamı fidanı toprakla buluştu.

Fidan dikim etkinliğinde konuşan Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, “Öğretmenlerimiz geleceğin nesillerini yetiştirirken aynı zamanda geleceğimizin ormanlarını da yetiştirme noktasında çok anlamlı bir mesaj vermiş oluyorlar. Bu vesile öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum.” dedi.

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ise “Canlarımız, en değerli olan evlatlarımızı yetiştiren öğretmenlerimizin, Öğretmenler Gününü tebrik ediyorum. Temennimiz değerli evlatlarımızı yetiştiren öğretmen ordumuzun bugün dikimine hep beraber birlikte katılım sağladığımız bu ağaçlarımızın da yetiştiğinde gölgesinde gölgelenmelerini de görmek inşallah nasip olur. Kendilerine meslek hayatlarında başarılar diliyorum” diye konuştu.

Ünye Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz yaptığı açıklamada, “Öğretmenler Günü kutlama etkinliklerimiz başladı ve hafta boyunca devam edecek. Bu anlamda etkinliklerimiz çeşitlendirildi. Ayrıca Milli eğitim Bakanlığımı ile Tarım ve Orman Bakanlığımız “Öğretmenime bir fidan” kampanyası başlatıldı. Bu anlamda her vatandaşımız Milli Eğitim Bakanlığımızın sitesine girerek öğretmenlerimize bir fidan hediye edebilecekler. Hediye edilen her 100 fidan için bir hatıra ormanı oluşturulacak. Bu kapsamda dikilen tüm fidanların hayırlı olmasını diliyor, öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi.

Program Kurum amirleri, AK Parti Ünye ilçe Başkanı Kenan Selim Argan, okul müdürleri, öğretmenler ve STK temsilcilerinin katılımı ile gerçekleşti.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.