son haberler

“Gidemediğimiz Yer Bizden Değildir”

Yayınlanma Tarihi: 24 Temmuz 2015 okunma

“Gidemediğimiz Yer Bizden Değildir”
Gündem
0

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Döşemedibi Mahallesi’nde Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan sıcak asfalt çalışmasını yerinde inceledi. Çamyar burada yaptığı konuşmada; “Hep ifade ediyoruz ve yol medeniyettir, ulaşamadığımız gidemediğimiz yer bizden değildir diyoruz” dedi.

Başkan Çamyar beraberinde Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Arif Ergün ve Ak Parti Yönetim Kurulu üyeleri ile Döşemedibi Mahallesi’ndeki sıcak asfalt çalışmasını inceledi.

Yolun altyapı çalışmaları tamamlanırken, Cengiz İnşaat tarafından yapılacak olan yol ile ilgili Başkan Çamyar; “Ünye’de bu dönem içerisinde ortalama 100 km bir sıcak asfalt çalışması planlamış olduk ve yaklaşık 20 -25 km’si tamamlandı. Üzerinde bulunmuş olduğumuz Döşemedibi Mahallemizin ana yoluydu ve 2 gündür arkadaşlarımız yoğun bir çalışma temposu içerisindeler. Yaklaşık bin 600 m bir çalışma olacak. Pelitliyatak’ın yine anayolunda, Eski Kızılcakese tarafında çalışmamız devam ediyor. Fatih Mahallesi’nde ciddi şekilde anayolda Büyükşehir Belediyesi, mahalle aralarında da bizim çalışmamız devam ediyor” dedi.

“Ünye’yi Her Yönüyle Bir Bütün Halinde Planlıyoruz”
Başkan Çamyar konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bu yılın sonuna kadar 9 milyon TL’lik yol yatırımı gerçekleştireceğiz. Diğer taraftan Büyükşehir Belediyemiz Ünye’nin içerisinde bu yıl 20 – 25 km arasında bir çalışmayı hem kendi ekibi hem de ihale yaptığı firma tarafından gerçekleştirmiş olacak. Yapılan yerler bir defa yapılıyor. Ünye şehir merkezinde Saray Caddesi asfalta hazır hale gelecek, Tabakhane Deresi’nin kenarında Karayollarına ciddi bir çalışma yürüttürüyoruz, 15 km’lik bir çalışmanın yarısı bitmiş durumda. Bu yaz sezonu bitimi ile beraber Niksar Caddesi’ndeki trafik yoğunluğu o bölgeye vererek hafifletmiş olacağız. Dolayısıyla Ünye’yi her yönüyle bir bütün halinde planlıyoruz. Bugün itibariyle baktığımızda bütün planlama ve alt yapı çalışmalarımızı bitirdik ve hizmete odaklandık. AK Parti zamanında köyden mahalle olanların tamamını bu belediyecilik anlayışı kapsamında sıcak asfaltla buluşturuyoruz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.