son haberler

Güney ve Kuzu Ailelerinin Mutlu Günü

Yayınlanma Tarihi: 26 Mayıs 2015 okunma

Güney ve Kuzu Ailelerinin Mutlu Günü
Gündem
0

Mine Güney ve Hakan Kuzu çifti evlenerek hayatlarını birleştirdi.

Ünye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdür Vekili, Saniye ve Sabahattin çiftinin oğlu Hakan Kuzu, Zekiye ve Mustafa çiftinin kızı Mine Güney ile evlenerek hayatlarını birleştirdi.

Halil Efendi Sosyal Tesisleri’nde hafta sonu gerçekleştirdikleri düğünle dünya evine giren çiftin nikâh şahitliğini Ünye Kaymakamı Mustafa Demir ve Sigortacı Suat Poyraz gerçekleştirirken, çifti mutlu gününde Güney ve Kuzu ailelerinin eş ve dostları da yalnız bırakmadı.

Çiftin nikâhını kıyan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ise 3 çocuk temennisinde bulunarak; “Genç çiftimizi tebrik ediyorum. Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi en az 3 tane vatanını milletini seven çocuklar dünya getirmelerini temenni ediyoruz. Hakan bey şuan ki konumu itibari ile son derece önemli bir görevi yerine getiriyor. Toplumumuzun en duygusal kesimi ile kaymakamımızın önderliğinde çalışmakta. Çiftimizi tekrardan tebrik ediyorum hayatları boyunca mutluluklar diliyorum” dedi.

Ünye Kaymakamı Mustafa Demir de yaptığı konuşmada; “Hakan bey bir yılı aşkın süredir müdür vekilliği yapıyor. Vekilliği kendisine verirken evlendikten sonra nasıl bir eş olduğunu gördükten sonra seni asil müdür yapacağım demiştim. Hakan ile üç yıldan beri ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza 280 tane ev yaptık. Bu gün 281. evi Hakan beye yapıyoruz. Başarılı çalışmaları ile kendisini ispat etmiş bir kardeşimiz. Ancak ben nikâh cüzdanını gelin kızımıza takdim edeceğim” diye konuştu.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.