son haberler

GÜREŞ ŞAMPİYONASI ORDU’DA

Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2023 okunma

GÜREŞ ŞAMPİYONASI ORDU’DA
Gündem
0

Ordu BB Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimiyle 25-27 Mayıs tarihleri arasında Ordu’da gerçekleştirilecek olan Tevfik Kış-Kenan Şimşek Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası TRT Spor ve TRT Yıldız kanallarından naklen yayınlanacak.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleriyle, Ordu’nun ev sahipliğinde 25-27 Mayıs tarihleri arasında Tevfik Kış-Kenan Şimşek Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası düzenlenecek.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in girişimleri ile spor ve sporcu kentine dönüşen Ordu’da birçok farklı branşta şampiyonalar düzenleniyor.

Triatlondan Karateye, Judodan salon sporlarına kadar çeşitli branşlarda şampiyonaların düzenlendiği Ordu’da, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 50 ilden yaklaşık 650 sporcunun katılımıyla Tevfik Kış-Kenan Şimşek Büyükler Grekoromen Güreş Türkiye Şampiyonası gerçekleştirilecek.

Başpehlivan Recep Kara Spor Salonu’nda yapılacak olan şampiyona TRT Spor ve TRT Yıldız kanallarından naklen yayınlanacak ve şampiyonayı sporseverler ücretsiz takip edebilecek. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.