son haberler

HAMARAT, “GİTTİĞİMİZ İLÇELERDE BİZ KONUŞMUYORUZ, HİZMETLERİMİZ KONUŞUYOR”

Yayınlanma Tarihi: 28 Nisan 2023 okunma

HAMARAT, “GİTTİĞİMİZ İLÇELERDE BİZ KONUŞMUYORUZ, HİZMETLERİMİZ KONUŞUYOR”
Gündem
0

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat ilçe ziyaretlerini Çaybaşı ile sürdürdü. Çaybaşı ilçesinde AK Parti döneminde sayısız hizmet yapıldığını belirten Hamarat, “Gittiğimiz ilçelerde biz konuşmuyoruz, hizmetlerimiz konuşuyor. Bu nedenle Ordumuzda en büyük desteği AK Parti alıyor” dedi.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Av. Mustafa Hamarat ilçe ziyaretleri kapsamında Çaybaşı ilçesinde bir dizi temaslarda bulundu. İlçede esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Hamarat AK Parti ve Cumhur İttifakı Ortağı MHP Çaybaşı İlçe Başkanlıklarında partililerle bir araya geldi.

“ÇAYBAŞI BİZİM İÇİN ÇOK ÖZEL BİR İLÇE”

Geçmiş dönem Milletvekilliği döneminden itibaren Çaybaşı ile gönül bağının olduğuna dikkat çeken Hamarat, “Çaybaşı bizim için çok özel bir ilçe. Partimiz için özel olmasının yanında benim için ayrıca özel. Partimize kuruluşundan bu yana en yüksek oy veren bir ilçemiz. Biz buraya AK Parti’nin en gönülden karşılık bulduğu, sevgi halesi oluşturduğu, kendi evimize gelir gibi geliyoruz. Hiçbir zaman da buradan boynu bükük gitmedik. Hep başımız dik, hep yüzümüz gülerek gittik” dedi.

“14 MAYIS’TA BİR DERS VERELİM”

14 Mayıs seçimlerine değinen Hamarat, “Ordu’nun her ilçesinde partimize teveccüh giderek artıyor. Hem ülkemizde hem de Dünya’da bizim için kötü rüya görenlere, bizim için kara planlar yapanlara iyi bir ders verelim. Emelleri suya düşsün. Güçlü bir mesaj verelim ki neye uğradıklarını şaşırsınlar. Oy oranlarımızı önemseyelim ve daha da arttıralım. Ülkemiz üzerinde oyun kuranların ümitleri kırılsın. Türkiye’yi görünce geç yiğidim desinler” diyerek Çaybaşılılardan tam destek istedi.

“STK’LARIMIZI ÖNEMSİYORUZ”

Hamarat Çaybaşı ilçesinde belediye, kaymakamlık, oda ve STK’ları da ziyaret etti. Ziyaretinde STK’ların önemine dikkat çeken Hamarat, “Odalarımız bizim istişare arkadaşlarımız, beraber çalışma arkadaşlarımız. Hizmet yaparken en doğrusunu yapmaya çalışıyoruz. Doğrusunu yapmak için de birlikte istişare ile yapmaktır. Bu nedenle STK’larımızı önemsiyoruz.

MUHTAR ÇİÇEK’TEN HAMARAT’A TAM DESTEK

Muhtarlar Derneği’nde muhtarlarla bir araya gelen Hamarat’a destek veren Muhtar Ali Kemal Çiçek, “15 yıldır Sayın Vekilimiz ile sık sık görüşüyoruz. Kendisi her derdimizle hemhal olmuştur. Bu nedenle kendisine teşekkür ediyorum. Gittiği yolda başarılar diliyorum. İnanıyorum ki o Ordu’da silip süpürecek. Biz onu utandırmayacağız o da bizi utandırmayacak” dedi.

BAŞKAN GENÇ, “CUMHURBAŞKANIMIZA VE YOL ARKADAŞLARINA DESTEĞİMİZ TAM”

Ziyaretlere ilişkin bir açıklamada bulunan AK Parti Çaybaşı İlçe Başkanı Adem Genç, “Gerçekten güzel ve verimli bir program oldu. Vekilimizin geçmişten bu yana gönül bağı olan ilçemizde gittiğimiz her kapıda ev sahibi gibi karşılandı. Bu da bize mutluluk verdi. Çaybaşı ilçemiz %83 oranında partimize destek vermişti. İnşallah sayın vekilimiz de teşkilattan sözünü aldı bu oranı %93’e çıkarmak için çalışacağız. Biz Cumhur ittifakı olarak hem Cumhurbaşkanımıza hem de yol arkadaşlarına tam destek vereceğiz” dedi.

BAŞKAN SEMİZ, “DESTEĞİMİZ EN ÜST SEVİYEDE OLACAK”

Belediye Başkanı Hüseyin Semiz, Milletvekili Adayı Hamarat’ın Çaybaşı ilçesine geçmişten bu yana desteğini esirgemediğini belirterek, “Bölgeye vakıfız. Bölgenin problemlerini büyük oranda biliyoruz. Bu problemler zamanla güncelleniyor. Ama Sayın Vekilimizin bu sorunların çözümüne çok büyük katkıları var. Bundan sonra da süreceğini biliyoruz. Biz de en üst seviyede desteğimizi vereceğiz.  Sayın Cumhurbaşkanımızın elini güçlendireceğiz” şeklinde konuştu.

Çaybaşı ilçesi biz siyasete başlamadan kurulmuştu ama eksikleri fazlaydı. AK Parti döneminde bu eksiklikler tek tek giderildi. Ulaşım başta olmak üzere birçok konuda Çaybaşı ilçemiz yatırımla buluştu. Şunu söyleyebilirim. Biz konuşmuyoruz, eserlerimiz konuşuyor. Biz sadece ziyaret ediyoruz. Yaptırdığımız yollardan geliyoruz, yaptırdığımız binalarda ağırlanıyoruz. Yaptırdığımız meydanda yürüyoruz. Yani gelmeye yüzümüz var. Bununla da yetinmeyerek yeni hayaller kurarak onları gerçekleştiriyoruz. Bulunduğumuz ilçeyle ilgili belki birileri daha yapılacak bir şey kalmamış diyebilir. Ancak bizim ufkumuz da hayallerimiz de büyük. Yaptığımız hizmetlerin yanına bir tane daha yenisini ekleme gayreti içinde olan bir anlayışı benimsiyoruz. Önümüzdeki süreçte Çaybaşı ilçesine yapılacak yatırımlarla nüfusunu daha da arttırmak için çalışacağız. Muhalefetin hayal bile edemediği projeleri Çaybaşı’na kazandıracağız” diye konuştu.

Hamarat Göksu Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılarak Çaybaşı ilçesindeki ziyaretini tamamladı.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.