son haberler

HAMARAT YOĞUNOLUK’TA; “VATANDAŞIMIZIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR”

Yayınlanma Tarihi: 28 Nisan 2023 okunma

HAMARAT YOĞUNOLUK’TA; “VATANDAŞIMIZIN SORUNU BİZİM SORUNUMUZDUR”
Gündem
0

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat İkizce’nin Yoğunoluk Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Hamarat, “Bizim kaçtığımız hiçbir sorun yok. Ötelediğimiz hiçbir sorun yok. Halının altına süpürdüğümüz hiçbir sorun yok. Eğer vatandaşımız bu konuda sorun var diyorsa o sorun vardır ve bizim sorunumuzdur. Çözmemiz gereken konudur. Bizim siyaset anlayışımız bu şekilde” diye konuştu.

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat seçim bölgesinde çalışmalarına aralıksız devam ederken gittiği her ilçede vatandaşların yoğun sevgi seliyle karşılaşıyor. Bayramın üçüncü günü İkizce’nin Yoğunoluk Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Hamarat, sorunları dinleyerek çözümü için çalışma başlattı.

YOĞUNOLUKLULARA YOL MÜJDESİ

Milletvekili Adayı Hamarat mahallenin ana yol sorunu ile ilgili yaşanan sıkıntıları vatandaşlardan dinleyerek çözümü için girişimde bulundu. Hamarat Karayolları yetkililerini arayarak yol yapım çalışmalarının hızlanması konusunda görüşme gerçekleştirdi. Bölgenin diğer sorunu olan 2B arazisi sorunu ile ilgili de notlarını alan Hamarat konusun gündeme taşınması için çalışma yapacağını kaydetti.

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Hamarat yaptığı açıklamada, “Yoğunoluk Mahallemizde esnaf ve vatandaşlarımızla dertleştik. Bu bölgelerimizde genelde coğrafi şartlardan dolayı yol sorunu yaşanıyor. Biz de bu yollarımızın daha standartlara uygun hale getirilmesi için çalışacağız. Karayolları Bölge Müdürümüzle görüştüm. Bu bölge ile ilgili bir çalışma vardı. Şantiye kurulmuştu. İnşallah Yoğunoluk Mahallemizin ana yolu en kısa zamanda tamamlanacak ve standardı yükselecek. Tabi yolumuz kaplama değil sıcak asfalt olacak. Bu da daha uzun ömürlü bir ulaşım imkanı sunacak. Vatandaşlarımızın bir diğer sorunu ise 2B sorunu. Bu konuda da eksikliklerin giderilmesi için girişimlerde bulunarak sorunu çözmek için çalışacağız” dedi.

“VATANDAŞIMIZIN HİÇBİR SORUNUNU HALININ ALTINA SÜPÜRMÜYORUZ”

AK Parti Ordu Milletvekili Adayı Mustafa Hamarat vatandaşların sorun ve taleplerini tek tek dinlediklerini ifade ederek, “Siyasetin ve devletin varlığı vatandaşımızın mutluluğu içindir. Daha huzurlu ve mutlu geleceğe güvenle bakan, devletiyle sürtüşen değil, devletiyle kol kola giren, devletiyle geleceğe birlikte yürüyen siyaset felsefemiz var. Bizim kaçtığımız hiçbir sorun yok. Ötelediğimiz hiçbir sorun yok. Halının altına süpürdüğümüz hiçbir sorun yok. Eğer vatandaşımız bu konuda sorun var diyorsa o sorun vardır ve bizim sorunumuzdur. Çözmemiz gereken konudur. Bizim siyaset anlayışımız bu şekilde. Seçimden sonra yine buradaki arkadaşlarımızla birlikte bu çalışmaları yapacağız. Bu dertleşmemiz seçim öncesi çalışmalarla bitmeyecek. Seçimden sonra da yine gelip yerinde aynı şekilde muhtarlarımızla yetkililerimizle görüşeceğiz. Halkımızın umudu yine AK Partimizde ve yaparsa AK Parti yapar” diye konuştu.

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.