son haberler

Hayati İnanç Gönüllere Dokundu

Yayınlanma Tarihi: 24 Mayıs 2022 okunma

Hayati İnanç Gönüllere Dokundu
Gündem
0

HAYATİ İNANÇ’IN ”CAN VEREN PERVANELER” SÖYLEŞİSİNE ORDULULARDAN YOĞUN İLGİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlen ve 20 Mayıs tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açan Ordu Kitap Fuarı’nda önemli isimler söyleşi gerçekleştirmeye devam ediyor. Bu kapsamda Yazar Hayati İnanç Ordulularla buluştu.

Ordu Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen söyleşiye her yaştan vatandaş yoğun ilgi gösterdi. Solonun hınca hınç dolduğu söyleşiyi Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler ile Ordu Valisi Tuncay Sonel vatandaşların arasından takip etti. Yaklaşık 1,5 saat süren söyleşide İnanç, divan edebiyatı şiirlerinden örnek sunarak, günümüze ışık tutacak tavsiyelerde bulundu. Programın ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, keyifli söyleşisinden dolayı İnanç’a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

BAŞKAN GÜLER: “KİTAP FUARININ GÜZEL YANSIMALARINI GÖRÜYORUZ”

Program sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Güler, “Kitap fuarının olumlu yansımalarını her programda biraz daha görüyoruz” dedi.

Başkan Hilmi Güler, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Muhteşem bir organizasyon daha geride kaldı. Düzenlen etkinliğe hemşerilerimizin ilgisi oldukça yoğun oldu. Salonlara sığmadık. Aslında bu düzenlediğimiz kitap fuarının ne kadar yerinde ve isabetli olduğunu ve toplumda ne kadar güzel yansıma bıraktığını gösteriyor. Bizde bu dolu salonları gördüğümüz zaman mutlu oluyoruz. Bizlere güzel bir söyleşi gerçekleştiren Araştırmacı Yazar Hayati İnanç’a ve salonu hınca hınç dolduran vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.”

YAZAR HAYATİ İNANÇ: “ HİLMİ GÜLER, KLASİK BELEDİYECİLİK YAPMIYOR”

Düzenlenen program sonrası açıklamalarda bulunan Araştırmacı Yazar Hayati İnanç, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, enerji bakanlığı döneminden bu yana insana yatırım yapan bir kişidir. Vizyon ve ufuk sahibi bir insandır” diye konuştu.

Yazar Hayati İnanç, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Öncelikle Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ve çalışma arkadaşlarına böyle güzel bir organizasyona imza attıkları için çok teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyona imza atılmış. Tebrik ediyorum. Çok verimli olduğu da zaten görülüyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, gelecek seçimleri değil gelecek nesilleri hesap eden devlet adamlarının siyaset adamlarının tavrı budur. Hilmi Başkan öteden beri, enerji ve tabii kaynaklar bakanlığından bu yana tanırım. Vizyon ve ufuk sahibi bir insandır. İnsana yatırımın değerine inanır. Ordu’da da bunu fazlasıyla gösteriyor. Yol yapmak veya klasik belediyecilik hizmetleri ile işin bitmediğinin farkında, eksik olmasın. Başarıları daim olsun.”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.