son haberler

Hemşerimiz Ahmet Türköz, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Oldu

Yayınlanma Tarihi: 14 Haziran 2022 okunma

Hemşerimiz Ahmet Türköz, Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürü Oldu
Gündem
0

İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Daire Başkanı iken İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Vekili olarak atanan Ünyeli hemşerimiz Ahmet Türköz’e AVKON ve TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Birçok kurumda önemli görevler üstlenen ve Kaymakamlık da yapan Ahmet Türköz İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Vekili olarak atandı. Görevine başlayan Türköz’ü AVKON ve TİMEF Genel Başkanı Şakir Gürel ziyaret etti.

Gürel’den Ünyeli Hemşerimiz Erol’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Genel Başkan Gürel ayrıca aynı kurumda Personel ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı olan Ünyeli bir diğer hemşerimiz Nurten Erol’u da ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti. Gürel,  “ Millet ve Memleket sevdalısı hemşerilerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Ahmet Türköz Kimdir?

Ahmet TÜRKÖZ 1974 yılında Ordu İli Ünye İlçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini Ünye’de tamamlayan TÜRKÖZ liseyi bitirdikten sonra devlet memuru olarak göreve başladı. 1994 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 1998 yılında mezun oldu. 2001 yılında ise Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Enstitüsünde bankacılık alanında master programını tamamladı. Bu arada 9,5 yıl Sağlık Bakanlığı 2,5 yıl kadar da Maliye Bakanlığında kamu görevini ifa etikten sonra 2005 yılında açılan Kaymakam adaylığı sınavını kazanarak Kırklareli Kaymakam adayı olarak İçişleri Bakanlığına intisap etti. Pehlivanköy Kaymakam Vekilliği ve Güce, Ovacık, Havran kaymakamlıklarının ardından son olarak İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdür Vekiline atanan Ahmet TÜRKÖZ evli ve iki çocuk babasıdır.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.