son haberler

İki Adaylı Seçim Yarın…

Yayınlanma Tarihi: 30 Eylül 2022 okunma

İki Adaylı Seçim Yarın…
Gündem
0

Ünye Ticaret Borsası 1 Ekim Cumartesi günü seçime gidiyor. İki adayın yarıştığı seçimde mevcut Başkan Mustafa Uslu ve Ahmet Durak üyelerden destek istedi.

Durak “Ekip Olarak Yönetime Talibiz”

Tek kişi olarak değil ekip olarak Ünye Ticaret Borsasına aday olduklarını belirten iş insanı Ahmet Durak seçim çalışmalarını üyeleri ziyaret ederek sürdürdü. Çaybaşı, Tekkiraz ve Ünye’deki fındık tüccarlarını ziyaret ederek projelerini ve hedeflerini anlatan Durak, seçimle ilgili şunları söyledi;  “Çaybaşı, Tekkiraz ve Çaybaşı’ndaki üyelerimizi ziyaret ederek kendimizi anlatıyoruz. Nasip olursa 1 Ekim’de göreve geldiğimiz zaman verdiğimiz taahhütleri yerine getireceğimizi anlatıyoruz. Biz üyelerimiz için, fabrikacılarımız için Ünye’miz için güzel güzel şeyler yapmaya talibiz. Ziyaretlerimizi tam kadro olarak gerçekleştiriyoruz ve göreve de tam ekip olarak talibiz. Tek kişi olarak değil ekip olarak Ünye Ticaret Borsa’sına adayız. Ben değil biz diyoruz. Arkadaşlarımızla istişare ederek yola çıktık. Görevi de istişare ederek hep beraber yapacağız. Esnaf ve fabrikacı arkadaşların bir ihtiyaçları varsa onlara yardımcı olmaya çalışacağız. Diğer arkadaşlara da başarılar diliyoruz. Bu bir seçim bir taraf kazanırken bir taraf kaybedecek. Kazanan taraf biz olmayı istiyoruz. 1 Ekim Cumartesi günü bize oy verecek olsun vermeyecek olsun herkesi sandığa bekliyoruz” dedi.

Uslu’dan Seçim Açıklaması

Mevcut Başkan Mustafa Uslu ise yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “1990 yılında kurulan Borsamız bugüne kadar demokratik ortamlarda, şeffaf ve üyelerinin iradesinin sandığa yansıdığı olağan seçimlerini gerçekleştirmiş ve bu güne kadar bu anlayışla gelmiştir.

Borsamızın bugünlere gelmesinde büyük emek veren gelmiş -geçmiş tüm yönetim ve meclis üyelerimize, borsa üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz. Borsamızın yeni dönem seçimleri 01.Ekim.2022 Cumartesi günü Borsamız salonunda gerçekleştirilecektir.

Bu yeni dönemde ben ve ekibim yeni hedefler, yeni başarılarda buluşmak, daha güzel işler yapmak amacı ile borsamızın yönetimine talip olmuş bulunuyoruz. En büyük temennimiz, borsa seçimlerimizin bu güne kadar olduğu gibi demokratik bir ortamda, üyelerimizin hür iradelerine dayanan şeffaf, şaibesiz bir şekilde sonuçlanmasıdır. Bu ortamın sağlanması için tüm sorumluluklarımızı yerine getirmekten hiçbir şekilde kaçınmadık. 2013 yılında ilk defa görevi devir aldığımız da ülkemiz de bulunan 113 borsa arasında 31 sırada yer alan borsamızı ilk etap da 2018 yılında 23. sıraya, 2020 yılında 21 sıraya ve 2021 yılında ise 19. sıraya yükselterek ülkemizdeki borsalar arasında önemli bir yere getirmenin gururunu yaşıyoruz. Borsamıza, daha nitelikli, tüm ihtiyaçları karşılayan, sadece üyelerimize değil toplumun tüm kesimlerine hizmet veren yeni bir borsa binası kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Yaptığımız planlama ile 2021-24 yıllarını kapsayan borsamız stratejik planında İlçemize bir fakülte binası kazandırılması temel amaçlarımızdan biri olarak yer almış olup bu amaçla her yıl borsamız bütçesine ödenek koyulmaktadır. Borsamızın Stratejik hedefleri arasında İlçemize bir yaşlı bakım evi yapılması da bulunmaktadır. Bu konuda yer tahsisi beklenmekte olup, bu tahsis gerçekleştiği takdirde gerekli çalışmalar başlatılacaktır. Üyelerimizin her platformda dile getirdiği Fındıkçılar Sitesi konusunda bugüne kadar ön çalışmalar ve başvurular yapılmış, Ünye Belediye Başkanlığı ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlıklarının alt yapı ile ilgili destekleri alınmış ve yer tahsisi/alınması konusunda çalışmalarımız devam etmektedir. Bu konunun çözülmesi durumunda üyelerimiz ile birlikte, talepleri doğrultusunda harekete geçilecektir. Gelişen büyüyen Ünye, gelişen büyüyen Borsa ve Borsa üyeleri hedefi için yola çıktık. Üyelerimize her zaman nitelikli hizmet vermeyi amaç edindik. Bölgemize, insanımıza hizmet etmeyi kendimize düstur aldık. Akredite Borsa olarak benimsediğimiz yönetim anlayışımızla; USTALIK DÖNEMİMİZ olarak nitelendirdiğimiz bu yeni dönemde, bütün ekip arkadaşlarım ile birlikte; daha çok çalışmak, daha çok üretmek, daha iyi günlere, daha iyi yerlere gelmek”

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.