son haberler

Kadınlar Plajı Sezona ‘Merhaba’ Diyor

Yayınlanma Tarihi: 22 Haziran 2022 okunma

Kadınlar Plajı Sezona ‘Merhaba’ Diyor
Gündem
0

2021 yılında işletmesi Ünye Belediyesine geçen Kadınlar Plajı geçen yıl hizmete girmişti. Sosyal donatıları ile zenginleşen Ünye Belediyesi Kadınlar Plajı 2022 yazına 22 Haziran Çarşamba günü merhaba diyor.

Ünye Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl gerçekleştirilen rehabilite çalışmaları ile hizmete giren Ünye Kadınlar Plajı bu yıl yeni yüzü ile hizmete vermeye başlıyor.

Çok Sayıda Yeni Donatı Alanları Hazırlandı

Çok sayıda kamelyalar, dinlenme alanları, soyunma kabinleri, duş, tuvalet, kafeterya ve çevre düzenlemesi ile çok daha modern bir hale getirilen kadınlar plajında hazırlıklar tamamlandı. Pandeminin sona ermesi ile birlikte sezona hızlı bir şekilde giren ve yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Ünye’de Kadınlar Plajı’nda aynı şekilde yaz sezonu boyunca hizmete verecek.

Başkan Tavlı, “Kentimize Yakışır Bir Mekan Haline Geldi”

Ünye Belediyesi Kadınlar Plajında çok sayıda çalışma gerçekleştirdiklerini belirten Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Hanım kardeşlerimize sözümüz vardı. Bunu yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Onları dinledik ve tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek çok sayıda sosyal donatı alanını hizmete sunduk. Güzel bir yaz sezonu geçirmelerini temenni ediyorum” diye konuştu.

22 Haziran Çarşamba günü sezona açılacak olan Kadınlar Plajında güvenlik ve cankurtaran hizmetinin yanında yine hizmetlerin tamamı kadın personeller tarafından gerçekleştiriyor.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.