son haberler

Kıran’dan AVKON’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti

Yayınlanma Tarihi: 4 Ocak 2022 okunma

Kıran’dan AVKON’a “Hayırlı Olsun” Ziyareti
Gündem
0

Dışişleri Bakan Yardımcısı Hemşerimiz Yavuz Selim Kıran, AVKON Genel Başkanı Şakir Gürel’i Ankara’daki ofisinde ziyaret etti.

Başbakanlık emekli Müşaviri, emekli diplomat Hasbi Kıyaklı, İMEF Kurucu Başkanı, AVKON Genel Başkan Yardımcısı Nizamettin Bilici ve TİMEF Genel Başkan Vekili Sultan Tapdık’ın da hazır bulunduğu ziyarette Dışişleri Bakan Yardımcısı Yavuz Selim Kıran ile Gürel gündeme dair sohbet etti.

Bir süre önce kurulan ve faaliyetlerine başlayan Avrasya Medya İletişim Konfederasyonu hakkında bilgi veren Gürel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kıran ayrıca geçtiğimiz ay Ünye’de dünyaevine giren Merve ve Selim Gürel çiftinin düğününe katılamadığını da ifade ederek genç çifte mutluluklar diledi.

Ziyarete ilişkin bir paylaşımda bulunan AVKON Genel Başkanı Şakir Gürel, “Dışişleri Bakan Yardımcısı, saygıdeğer hemşehrimiz Sn. Yavuz Selim KIRAN TİMEF – AVKON Genel Merkezi’mize hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Başbakanlık emekli Müşaviri, emekli diplomat Sn. Hasbi Kıyaklı, İMEF Kurucu Başkanı, AVKON Genel Başkan Yardımcısı Sn. Nizamettin Bilici, TİMEF Genel Başkan Vekili Sn. Sultan Tapdık’ın da hazır bulundukları ziyarette Ünye-Ordu, Türkiye ve düğün sohbeti yaptık. Ziyaretleri, ilgi ve paylaşımları için teşekkür ederiz” dedi.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.