son haberler

MAHALLE SAKİNLERİ VE MUHTARLARDAN BAŞKAN TAVLI’YA YOL TEŞEKKÜRÜ

Yayınlanma Tarihi: 28 Kasım 2022 okunma

MAHALLE SAKİNLERİ VE MUHTARLARDAN BAŞKAN TAVLI’YA YOL TEŞEKKÜRÜ
Gündem
0

Ünye’de beton yol çalışmalarıyla mahallelerde konforlu ulaşım sağlanırken, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı yapımı tamamlanan ve devam eden lokasyonlarda incelemelerde bulundu. Çatalpınar, İnkur, Yeşilkent ve Fatih Mahallelerinde yapılan çalışmalar nedeniyle hem mahalle muhtarları, hem de mahalle sakinleri Başkan Tavlı’ya teşekkür etti.

Ünye’nin kırsal mahallelerinde yaz boyunca devam eden yol çalışmaları sonbaharda da sürüyor. Hava şartlarının elverişli olduğu günlerde Ünye Belediyesi ekipleri, çalışmalarını aralıksız sürdürerek vatandaşların konforlu ulaşıma kavuşmalarını sağlıyor. İlçenin Çatalpınar, İnkur, Yeşilkent ve Fatih Mahallelerinde ulaşım sorunları büyük ölçüde giderilirken Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı tamamlanan yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Çatalpınar Mahallesi Muhtarı Hasan Aykun, İnkur Mahallesi Muhtarı Ömer Yıldırım, Yeşilkent Mahallesi Muhtarı İsmet Koç ve Fatih Mahallesi Muhtarı Avni Çavuşoğlu mahallelerinde yol çalışmalarının ulaşımda konforu getirdiğini belirterek Başkan Tavlı’ya teşekkür etti.

Yeşilkent’te Devlet-Vatandaş İşbirliği

Yeşilkent Mahallesi Güzeltepe mevkiinde devlet-vatandaş işbirliğiyle yapılan yol çalışmalarının tamamlanmasıyla mahalleli beton yolun keyfini sürerken Eski Muhtar Kemal Oruçoğlu, “Belediye Başkanımızdan Allah razı olsun. Bu yolu mahalle sakinlerimiz ve belediyemizle işbirliği yaparak tamamladık. 500 metre uzunluğunda beton yola kavuştuk. Destekleri nedeniyle Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Muhtar Koç, “Başkanımız Yollarımızla İlgilendi”

Yeşilkent Mahallesi Muhtarı İsmet Koç ise mahallelerine yapılan yol çalışması nedeniyle memnuniyetini ifade ederek, “Ünye Belediyesi’ne ve Başkanım Hüseyin Tavlı’ya çok teşekkür ediyorum. Yollarımızla ilgilendi. Sadece Güzeltepe mevkiinde değil, Darahta ve Selviler mevkilerinde de beton yol çalışmaları yapılarak hizmete sunuldu. Bu nedenle kendisine verdiği destek nedeniyle teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Tavlı, “Gece Gündüz Demeden Her Mahallemize Adaletli Hizmet Götürmek İçin Çalışıyoruz”

Geniş yol ağına sahip olan Ünye’nin her köşesine eşit hizmet götürmeye çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Mahallelerimizde yol çalışmalarımız devam ediyor. Yeşilkent Mahallesi’nin Güzeltepe mevkiinde devlet-vatandaş işbirliğiyle güzel bir çalışmaya imza attık. Bu işin bereketi devlet-vatandaş işbirliğidir. Ben mahalle sakinlerimizin yollarına sahip çıkacağına inanıyorum. Çünkü bu çalışmalar sizlerin de emeğiyle hayata geçti. Yol çalışmasında sizlerin de alın teriniz var. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızın bizlere sağladığı imkânları biz de sizlere hizmet etmek üzere sahada gece gündüz demeden 7/24 esasıyla her mahallemizde ve her sokağımızda hizmet üretmeye çalışıyoruz. Bir anda hepsine dokunmak mümkün değil ama sırasıyla her mahalleye girerek en sıkıntılı, acil yapılması gereken yerden başlayarak sorunları çözüyoruz. Çalışmalarımız kapsamında adaletli bir şekilde bütün mahallelerimizde çalışma yürütmeye gayret gösterdik” dedi.

Başkan Tavlı, “Yeşilkent Ana Yolu’nda Çalışmalar Devam Edecek”

Başkan Tavlı Yeşilkent Mahallesi’nin ana güzergâhında çalışmaların devam edeceğini belirterek, “Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte belli bir mesafeye kadar yürüttüğümüz ve ara verilen çalışmalar devam edecek. Ana yolda araçların bozduğu yolun bir an önce yapılmasının ihtiyaç olduğunu bizler de Büyükşehir Belediyemize ilettik. Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Mehmet Hilmi Güler yol çalışmalarımıza büyük destek vermekte. Kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.