son haberler

Mehmet Ütü güven tazeledi…

Yayınlanma Tarihi: 5 Ocak 2022 okunma

Mehmet Ütü güven tazeledi…
Gündem
0

Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği’nde güven tazeleyen Mehmet Ütü, yönetimini kamuoyuna tanıttı.

Ünye Acara Gürcü Dostluk ve Kültür Derneği Başkanı Mehmet Ütü yaptığı açıklamada, “Biz 14 ay önce dernek başkanlığı görevini devraldık. Kongremizi gerçekleştirdik. Pandemiden dolayı kongremizi çok geniş katılımlı yapamadık. Biz göreve geldiğimizde, ‘Ünye’de kardeşler topluluğu, kardeşlik oluşturacağız’ dedik. Yönetim, denetim ve Yüksek İstişare Kurulu üyelerimizle bu kardeşliği oluşturduğumuza inanıyorum.” dedi.

Gürcistan’la ilişkilerimiz iyi…

Gürcistan hükümeti ile iyi ilişkiler içinde olduklarını ifade eden Ütü, “Biz burada Gürcüce ders veriyoruz. Gürcü dilini öğretmek için Halk Eğitim Müdürlüğü ile güzel bir program yapacağız. Bizim Gürcü hükümetiyle de, Başkonsolosluk ve Büyükelçiliklerle de ilişkilerimiz iyi. Her zaman görüşüyoruz. Bir kimsenin sıkıntısı olsa çözüyoruz. Elimizden gelen her şeyi yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu Üyeleri…

Mehmet Ütü’nün yönetimi şu isimlerden oluşuyor, “Ahmet Gürcüoğlu, Abdullah Tan, Davut Durak, Yakup Som, İbrahim Demirci, Aydın Atik, Hasan Benli, Mustafa Fidan, Hasan Fahri Alparslan, Hasan Altun, Ahmet Hatipoğlu, Serdar Kocaoğlu, Hasan Çalışkan, Zeynep Odabaşı, Emine Odabaşı, Ümit Özkan, İrfan Akar, Halit Özdemir, Yahya Karaoğlan, Mehmet Arslan, Ercan Yıldırım, Ahmet Elkin, Zekai Baş ve Hacı Ahmet Elkin.”

Denetim Kurulu ise, “Kadir Eyibilen, Sibel Cerrahoğlu, Süleyman Gürel, Hüseyin Odabaşı, Ahmet Durak, Emine Uysal, Emine Yılmaz, Hüseyin Özkan, Ahmet Çalışkan, Şükrü Bayrak.” İsimlerinden oluşuyor.

Derneğin Yüksek İstişare Kurulu ise şu isimlerden oluşuyor, “ Hasan Öz, İsmail Hakkı Kara, İsmail Cerrahoğlu, Hasan Basri Durak, Hasan Şimşek, Cengiz Dikici, Sebahattin Dikici, Zübeyir Hatipoğlu, Mehmet Ali Gürsoy, Şakir Gürel, Ahmet Altun, Bahattin Taş, Muhittin Ocak, Hasan Altun, Feyzi Odabaşı, Hasbi Kıyaklı, Ahmet Şahin, Alparslan Çelik, Hüseyin Uzun, İbrahim Coşkun, Harun Tavlı, Zekai Osmanlı, Alparslan Öz, Emin Odabaşı, Mehmet Ali Tan, Yılmaz Çiloğlu, Rasim Öndersev, Recai Hamarat, Reşit Öngören, Kadir Çaloğlu, Ali Ateş, İrfan Hasten.”

 

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.