son haberler

Milli Sporcumuz Selinay, Romanya Yolcusu

Yayınlanma Tarihi: 11 Nisan 2023 okunma

Milli Sporcumuz Selinay, Romanya Yolcusu
Gündem
0

Alanya’da Justiniano Triatlonu Milli Takım Seçme yarışlarında başarılı olan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Milli Triatlon Sporcusu Selinay Tuğçe Kır, Romanya’da düzenlenecek olan 2023 Avrupa Triatlon Gençler Kupası İzvorani Müsabakasında Türkiye’yi temsil edecek.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Milli Triatlon Sporcusu Selinay Tuğçe Kır, 2023 Alanya Justiniano Trialonu Milli Takım seçme yarışlarında elde ettiği başarı ile Romanya’da Türkiye’yi temsil etmeye hak kazandı.

 

101 sporcunun katıldığı organizasyonda Süper Sprint kategorisinde 400 m yüzme, 12 kilometre bisiklet ve 2,5 kilometre koşuda yarışan Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Milli Takım oyuncusu Selinay Tuğçe Kır, yarışmayı birincilik ile kazanarak Romanya’da düzenlenecek olan Gençler Kupası için milli takım kadrosuna seçilmeye hak kazandı.

 

Ordu Büyükşehir Belediye Spor Kulübü Milli Triatlon Sporcusu Selinay Tuğçe Kır 17-18 Haziran tarihlerinde Romanya İzvoroni’de düzenlenecek olan 2023 Avrupa Triatlon Gençler Kupası İzvorani Müsabakası hazırlık çalışmalarına Alanya’da Milli Takım kampında devam ediyor.

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.