son haberler

MİT’TE İBRAHİM KALIN DÖNEMİ

Yayınlanma Tarihi: 6 Haziran 2023 okunma

MİT’TE İBRAHİM KALIN DÖNEMİ
Asayiş
0

Önceki Dönem Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü olarak görev yapan ve Mayıs seçimleri sonrası Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı görevine atanan İbrahim Kalın, görevine başladı.

Yıllardır Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) Başkanlığı görevini sürdüren Hakan Fidan’ın Dışişleri Bakanlığı görevine başlaması üzerine boşalan yere atanan İbrahim Kalın görevi devraldı.

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan; “Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini kardeşim İbrahim Kalın’a devrettim. Dışişleri Bakanlığı görevini tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımız  Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum. Köklü geleneğe sahip Hariciye Teşkilatımızla milli dış politika vizyonumuzu daha da geliştireceğiz” dedi.

Görevi devralan MİT Başkanı İbrahim Kalın ise, sosyal medya hesabındaki paylaşımında; “Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanlığı görevini şahsıma tevdi eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı arz ediyorum. Yeni görevim dolayısıyla tebrik eden ve dualarını esirgemeyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Güçlü, güvenli ve bağımsız Türkiye için çalışmaya devam” ifadelerini kullandı. (HABER: Mehmet Emin Danış)

Siz de yorum yapın, görüşlerinizi belirtin.